Poznat je i odabranik

Glumica poznata po bizarnom ponašanju zaručila se nakon dva mjeseca veze, objavom je sve šokirala

Amanda Bynes (Foto: Profimedia) Amanda Bynes (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Amanda Bynes (Foto: Instagram) Amanda Bynes (Foto: Profimedia) Amanda Bynes (Foto: Instagram) Amanda Bynes (Foto: Instagram) +0 Amanda Bynes (Foto: Instagram) Galerija

Amanda Bynes na društvenim je mrežama objavila vijest o vlastitim zarukama.

Nekadašnja velika dječja zvijezda i holivudska glumica Amanda Bynes iznenadila je pratitelje na društvenim mrežama objaviviši prvo fotografiju s povećim zaručničkim prstenom i rečenicom da je zaručena za ljubav svog života, a potom je pokazala i njegovo lice. Ubrzo se otkrilo da je riječ o muškarcu imena Paul Michael, a njega je upoznala dok je bila na rehabilitaciji. Uz fotografiju je tek kratko napisala "ljubavnik".

Pogledaj i ovo Amanda Bynes - 5 Pretužno Glumačka zvijezda danima je sama lutala ulicama dok je nisu uhvatili bez odjeće, nadzorne kamere sve su snimile

33-godišnja Amanda objavila je ovu vijest nakon što je krajem prošle godine tetovirala simbol srca na obrazu, a početkom veljače je objavila i prvi selfie na kojem nosi prsten na ruci, međutim tada se nije znalo da je zapravo zaručnički. Par je u vezi nešto manje od dva mjeseca. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amanda Bynes (@amandabynesreal) on

''Čini se da je sretna'', rekao je izvor blizak paru. 

U prošlosti su ju povezivali s glumcima Sethom MacFarlaneom i Mattom Longom, no glasine nikada nisu bile službeno potvrđene.

Amanda se inače godinama bori s bipolarnim poremećajem i ovisnošću o drogama i alkoholu, a nedavno je napustila kliniku za odvikavanje. Po izlasku je živjela s roditeljima jer je sama odlučila da želi tako živjeti, a kasnije je i od suda dobila dopuštenje da živi sama ako tako odluči.

Njoj bliski izvori potvrdili su kako se više ne drogira i kako su joj roditelji i dan-danas najveća podrška.

Njezini problemi počeli su 2012. godine kada je uhvaćena u vožnji pod utjecajem opijata, godinu dana kasnije uhvatili su ju dok je pušila marihuanu u lobiju zgrade u New Yorku u kojoj je živjela, a stakleni je bong bacila na policajce s 36. kata. Iste je godine izazvala požar na prilazu ljudi koje nije poznavala i tada joj je određen 72-satni psihijatrijski nadzor.

2014. godine optužila je oca za seksualno zlostavljanje pa uskoro i povukla optužbu jer, kako je tvrdila, "mikročip u njezinoj glavi natjerao ju je da kaže sve to, ali i da je on taj koji je naredio da ju mikročipiraju".

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Charlie Hunnam i Morgana McNelis (Foto: Profimedia) Charlie Hunnam (Foto: Profimedia) Charlie Hunnam i Morgana McNelis (Foto: Profimedia) Charlie Hunnam (Foto: AFP) +2 Charlie Hunnam (Foto: AFP) Celebrity Ona mu je jedina već 15 godina, no njegove obožavateljice nemilosrdno ju vrijeđaju zbog ljubomore

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene