navodno slučajno

Zapalila kuću bivšeg muža Jadranke Kosor: 'Nives zapali sve gdje god se pojavi'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus objavila je spot za pjesmu 'Biondina' - kako vam se sviđa kao plavuša?

Uz pratnju splitske Klape Sveti Florijan pobjednike jubilarnog 50. Splitskog festivala, Nives Celzijus pripremila je pravi ljetni hit. Tijekom snimanja video spota "Biondina" u selu Škopljanci u Dalmatinskoj zagori Nives je čak i zapalila kuću bivšeg muža Jadranke Kosor, Ive Škopljanca. Slučajno, naravno, a tek je po dolasku vatrogasaca saznala čija to kuća izgorila.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

Nakon Nives, Dječaci pjesmu 'Plavuša' posvetili predsjednici

'Nives zapali sve gdje god se pojavi, ništa u tome nije čudno. Pogledajte kako žena izgleda, ona je nama definitivno najsexy Hrvatica i mislim da je zapalila cijelo selo, a ne samo jednu kuću. Oduševljeni smo suradnjom i jedva čekamo nastup na festivalu; Nives nema konkurencije', kaže Nino Treskavica iz Klape Sveti Florijan. 'Udružili smo se kako bi publici ovog ljeta pripremili nesvakidašnje iznenađenje i priuštili pravi ljetni hit. Bio je to pun pogodak. A za nastup ćemo se posebno potruditi kako se ovogodišnji festival ne bi tako brzo zaboravio', dodaje njegov klapski kolega Rade Popadić.

'Čim sam čula pjesmu, znala sam da je to to. Vesela i brza pjesma osvojila me na prvu, a kako vidim i moje nove drage prijatelje iz Splita. Dečki iz Klape Sv.Florijan stvarno su se maksimalno angažirali. Svi me pitaju koji član klape mi je najdraži, a ja moram biti iskrena pa reći da je to Luka Bartulić. Prava je slatkica iako nekad zna biti mali zloćko. On i njegov tata Jerko stvarno su se potrudili kako bi nam pomogli i olakšali snimanje i to im nikad nećemo zaboraviti', kaže sve popularnija Nives koja se još uvijek privikava na ulogu plavuše.

'Još jedno ludo ljeto' najavljuje Lana Jurčević – objavila novi seksi video spot

'Zaljubili smo se u ovu sjajnu pjesmu koja odgovara našem temperamentu, a mislim da se netko iz klape zaljubio i u Nives. Vjerujemo da će pjesma doista biti idealna za predstojeće ljeto. Mi smo snimali u studiju u Splitu, a Nives u Zagrebu i prvi put smo se susreli i osobno uživo upoznali neposredno pred snimanje spota proteklog vikenda. Još smo pod dojmom, oduševili smo se njezinom profesionalnošću. Snimali smo cijeli dan, od rane zore do kasno navečer, a njoj ništa nije bilo teško iako su je mučile alergije i bila je nesnosna vrućina. Mislim da smo vjerodostojno prikazali ljepote Dalmacije, a osobito su nam bili dragi prizori na bjondu Nives u tradicionalnoj dalmatinskoj priči. Prekrasna je cura', istaknuo je Hrvoje Lovrić iz klape Sv. Florijan o kolegici koju smatraju najseksipilnijom Hrvaticom.

Pogledajte cijeli video spot - kako vam se sviđa?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene