Kakvo tijelo!

Žanamari počastila fanove svojim bombastičnim fotkama u ''nevidljivim'' tangama: "Najveći izazov u životu"

Žanamari Perčić Žanamari Perčić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 8 Žanamari Perčić - 7 Žanamari Perčić - 5 Žanamari Perčić - 6 Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 2 +19 Žanamari Perčić - 3 Galerija

Žanamari Perčić pohvalila se svojom zategnutom stražnjicom u žutom tanga bikiniju i objasnila pratiteljima koja su dva najveća izazova u životu.

Pjevačica Žanamari Perčić pozirala je naslonjena na kamen u dvodijelnom žutom bikiniju i tako pokazala svoju zategnutu stražnjicu i istreniranu liniju.

Pogledaj i ovo Žanamari Perčić Ali omiljeno nije preskočila Žanamari opet potaknula šuškanja o bračnoj krizi nakon objave o Valentinovu: "Kakva slučajnost, i ja isto!"

"Najveći izazov u životu je otkriti tko si. Drugi najveći je biti sretan s onim što nađeš", objasnila je u opisu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žanamari (@zanamari)

Kolegica Nives Celzijus poručila joj je: "Prekrasna i ti i bikini",  Neda Parmać nadovezala se: "Mioš Dioš",  dok joj je Ecija Ivušić iskomentirala za stražnjicu da je top, raznim emotikonima.

"Izgledaš savršeno", "Prekrasna", "Kakvo tijelo", "Lijepo ti stoji žuta boja", "Goriš", "Top", samo su neki od komentara koji su se nizali od strane obožavatelja. 

Među komentarima se može pronaći i hrpa stranih komentara, što je dokaz da se Žanamari svojim nevjerojatnim stasom probila i dalje od granica Hrvatske, a to nije nimalo sporno s obzirom na utrošeno vrijeme i trud u teretani, koju pjevačica često posjećuje.

Žanamari na Instagramu prati 184 tisuće ljudi, a ona svakodnevno dijeli intrigantne objave koje njezine obožavatelje ostavljaju bez daha.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj - 8 Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj - 3 Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj - 2 Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj - 1 +26 Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj - 7 Celebrity Nove fotke Beyonce i Jay-Zija pokazuju što stvarno misle o Hrvatskoj, evo koja im je bila glavna zanimacija nakon doručka

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Raquel Mauri Raquel Mauri Raquel Mauri Raquel Mauri +13 Raquel Mauri i Ivan Rakitić Celebrity Rakitićeva Raquel pozirala u opravici bez jednog dodatka i tako svu pozornost privukla baš na to: "Kako si prelijepa"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene