16 godina u braku

Procurile fotke: Glumac vara suprugu s curom od 23 godine?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U javnost su procurile fotke koje bi mogle uzdrmati brak slavnog glumca!

Američki Star Magazine donosi fotografije koje su Will Smith i Margot Robbie snimili tijekom druženja u jednoj od popularnih američkih kabina za fotografiranje, a ona je u jednom trenutku podigla majicu i pokazala grudnjak!

Pogledaj i ovo Jada Pinkett Smith i Will Smith Što ih to drži još? Godinama su javnosti predstavljali savršeni brak, a sada je sve izašlo na vidjelo i stvarno nikome ništa nije jasno!

Margot i Will znaju se sa snimanja filma 'Focus', a da se osim prijateljstva događa nešto više, tvrde i Willov bliski izvor.

>> Jada Pinket Smith objavila fotografije iz mladosti sa slavnim raperom Tupacom Shakurom

'Vješali su se jedno po drugom i smijali se kao pravi zaljubljeni par', tvrdi izvor te dodaje: 'Nije se ponašao kao oženjeni čovjek, nije davao nikakve znakove da je posvećen svom braku. Kakav bi oženjeni čovjek ušao u kabinu za fotografiranje sa seksi 23-godišnjakinjoj i počeo se skidati?'.

Drugi izvor pak tvrdi da u medijskim napisima časopisa Star nema nikakve istine: 'Sto posto sam siguran da između njih nema ništa ljubavno'.

Ipak, svjedoci tvrde kako su Will i Margot nedavno nakon zabave na kojoj je bila ekipa sa snimanja nestali te nitko nije znao gdje su bili cijelu noć.

Podsjetimo, Will je u vezi s Jadom Pinkett Smith od 1990. godine, a vjenčali su se 1997. godine. Imaju i dvoje djece, 15-godišnjeg Jadena i 13-godišnju Willow.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene