Nije baš najbolje

Popularni srpski glumac pozitivan na koronu drugi put, izvori bliski njemu kažu da ovaj put ima ozbiljnije simptome

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vuk Kostić pozitivan je koronavirus već drugi put, sada s ozbiljnijim simptomima, no liječi se kod kuće.

Poznati srpski glumac 40-godišnji Vuk Kostić, kojeg je publika između ostalog gledala u serijama "Južni vetar" i "Ubice mog oca" te u hrvatskom dječjem filmu "Anka"  pozitivan je na koronavirus, i to već drugi put.

Prije nekoliko mjeseci bio je prvi put pozitivan i nije imao teže simptome, međutim sada ima upalu oba plućna krila, teško diše i govori.

"Vuk je nedavno dobio temperaturu, ima bolove u kostima i mišićima, a počeo je i kašljati. Iako je imao sve simptome osobe zaražene koronom, on je tu mogućnost odbacio jer je bio uvjeren da ima antitijela koja ga štite od virusa.

Međutim, njegov mu je liječnik savjetovao da napravi PCR test, i test je pokazao da je pozitivan na COVID-19. Ima upalu oba plućna krila, teško diše, a nekada ne može normalno govoriti. Iako je stanje ozbiljno, on je ipak izoliran u svom stanu, nije u bolnici. Liječnici su mu prepisali terapiju koju svakodnevno uzima", izjavio je njemu blizak izvor za Kurir.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić +0 Franka Batelić Celebrity Fotke iz 2007. godine pokazuju koliko se Franka Batelić promijenila, jedan detalj na njoj skroz je drugačiji

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene