Tužni prizori

Što se s njom događa? Zabrinjavajuće fotografije voditeljice obilaze svijet, a navodno nije znala ni da je izgubila posao

Wendy Williams Wendy Williams Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Wendy Williams Wendy Williams Wendy Williams - 1 Wendy Williams - 2 Wendy Williams - 3 Wendy Williams - 4 Wendy Williams Wendy Williams Wendy Williams Wendy Williams +0 Wendy Williams Galerija

Voditeljica Wendi Williams zabrinula je javnost izgledom na novim fotografijama, ali i nedavnim izjavama, a obožavatelji sumnjaju da ima ozbiljne zdravstvene probleme.

Poznata američka voditeljica Wendy Williams (58) zabrinula je obožavatelje izgledom i ponašanjem.

Paparazzi su je nedavno snimili kako samostalno hoda nakon što je zbog bolesti nekoliko mjeseci provela u kolicima, a na fotografijama se vidi kako je vidno smršavjela te joj koža visi s nogu, koje je pokazala u kratkim hlačicama.

Nakon toga uhvatili su je i u predvorju njezine zgrade u New Yorku u kućnom ogrtaču i bosonogu, a kad je vidjela da je snimaju, počela je raditi čudne grimase.

Voditeljica navodno nije znala ni da je njezina emisija The Wendy Williams Show otkazana zbog njezina iznenadnog nestanka i dugog odsustva, što je za medije otkrio televizijski producent Ira Bernstein.

"Rekao sam joj da smo morali donijeti odluku nakon što dugo od nje nismo čuli niti glasa", kazao je Bernstein za The Hollywood Reporter. Njezin termin dali su drugoj voditeljici Sherri Shepherd, koja je dobila svoj show nakon što Williams nije bilo devet mjeseci.

Poznato je i da Williams ima problema alkoholom, a obožavatelji sumnjaju i kako je trenutačno u istoj situaciji sa skrbništvom kao što je bila Britney Spears te da je u ranim fazama demencije.

Wendy se dugo borila s posljedicama koronavirusa, a usto boluje od limfedema i Gravesove bolesti. Zbog toga je izgubila cirkulaciju u nogama i nije mogla hodati.

Njezina glasnogovornica potvrdila je kako bi htjela početi raditi, no zdravlje joj to još ne dopušta.

"Svaki dan mi govori da želi raditi podcast. Spremna je to napraviti odmah, ali ja joj se protivim jer još uvijek nije dobro", izjavila je i dodala: "Vratit će se na TV kad joj to dopusti njezino zdravstveno stanje".

Wendy je nedavno u jednoj emisiji otkrila i da se udala za policajca Henryja, no mnogi joj nisu povjerovali jer je zvučala i ponašala se čudno.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Cansu Dere Cansu Dere - 2 Cansu Dere - 3 Cansu Dere - 4 +2 Cansu Dere - 5 Celebrity Zvijezda serije ''Nevjera'' koja je u Hrvatskoj bila pravi hit pokazala je svoju bombastičnu figuru u bikiniju!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina Vučković - 5 Severina Vučković - 6 +26 Severina Vučković - 3 Celebrity Seve je u Poreču pjevala u kombinaciji punoj proreza o kojoj će se još dugo pričati: ''Nema joj konkurencije!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene