Voditelji na klizanju

Voditeljica u borbi s ledom - 'Di je moj Hvar!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Voditelji Antene Zagreb na tankom su se zagrebačkom ledu okušali u umjetničkom klizanju.

Vikend je započeo zajedničkim druženjem u kojem su DJ-ice Katarina Moškatelo, Lorena Nosić i Tamara Loos izazvale muške kolege Sašu Lozara, Sašu Bunetu i Trpimira Vranekovića te ih doslovno, vlastitim umijećem klizanja, ostavile bez daha.

Pogledaj i ovo In Magazin: Jelena Perčin Druga je vrtićke dobi Jelena Perčin progovorila je o odgoju svojih kćeri, evo kako se slaže s 14-godišnjakinjom koja je podsjeća na nju!

Ovako su naše zvijezde izgledale u najluđoj noći!

'Vratila sam se u djetinjstvo jer godinama nisam stala na led. Trebala mi je koja minuta za prilagodbu, no brzo sam krenula klizati, a prisjetila sam se i nekih figura koje sam znala, poput piruete, koju sam iz par pokušaja uspjela i izvesti na oduševljenje mojih kolega koji su čak i zapljeskali', izjavila je Tamara Loos.

'Prije sam redovno klizala na Šalati i to je bio jedan lijepi vid druženja za kakvo danas rijetko imamo vremena. Jako volim zimu, grudati se, sanjkati, a pošto nema snijega, klizanje je odlična zamjena', dodala je.

Izazov je bio biti što bolji u brzom klizanju, stilskim figurama ali i šarmu koji su primjetili i ostali klizači pa su se voditelji rado odazvali na zajedničko fotografiranje i klizanje u paru s najmlađima.

'Svaki rekvizit koji se uz mene veže osim mirkofona mi je strani pojam, pa tako i klizaljke. Čak sam sam sebe iznenadio da niti jedanput nisam dotaknuo led ničim osim s klizaljkama. Jedino klizanje koje volim je u Ledenoj dvorani Doma sportova. Presmiješno mi je bilo gledati kolegicu Katarinu, rođenu Hvaranku, koja je stalno boreći se sa zagrebačkim ledom zazivala: 'di je Hvar, di je moj Hvar!'' - ispričao je Saša Lozar.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene