Kraj nakon 10 godina

Ana Rucner oglasila se na Facebooku: 'Navodi o razvodu su točni'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon 8 godina braka, Ana Rucner i Vlado Kalember odlučili su predati papire za razvod braka.

Poznati domaći par glazbenika, Vlado Kalember i Ana Rucner, odlučili su se razvesti. Violončelistica je za Story otkrila kako je njihovom braku došao kraj, te da je razvod za sve njih jako bolan. 'Vlado i ja više ne živimo zajedno', rekla je Ana.

Pogledaj i ovo Ana Rucner - 2 s godinama sve ljepša! Ana Rucner u golišavom izdanju pokazala isklesano tijelo, a pojavile su se i fotke iz vremena kad je zavela 30 godina starijeg šarmera!

'Ne smatram da je to nešto preseksi, tako sam se osjećala'

Par se vjenčao 2006. godine i zajedno imaju sina Dariana. Rucner moli za poštivanje privatnosti zbog zaštite njihova malodobnog sina.

Ana je potvrdila vijest i na Facebooku.

'Dragi naši,

U proteklih nekoliko mjeseci uspjeli smo zadržati intimu za što smo uistinu zahvalni. Ovim putem vas obaviještavamo da su navodi o našem razvodu točni. U potpunom mirnom i krajnje prijateljskom razgovoru donijeli smo zajedničku odluku da nakon gotovo deset godina zajedničkog života, krenemo dalje svatko svojim putem.

Preko zajedničkog odvjetnika smo podnijeli zahtjev za razvod braka.

Iako se razvodimo, među nama nije došlo do kraja ljubavi. Volimo se i poštivat ćemo se i dalje na malo drugačiji način i na različitim adresama.

Ovo je Naše posljednje obraćanje vezano za ovaj slučaj, jer želimo vjerovati da je za javnost isključivo važno ono čime se bavimo, a ne detalji našeg privatnog života'

Iamo je među njima velika razlika u godinama, one im nisu predstavljale nikakav problem do sada i često su isticali kako su sretni zajedno. Podržavali su jedno drugoga u javnosti, a i na nedavno tračeve o razvodu samo su odmahnuli rukom. Što se točno dogodilo i zašto je par odlučio krenuti svatko svojim putem, saznat će se vrlo brzo.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene