Hm...

Mjesec dana od prvog vjenčanja Kourtney i Travis i službeno pred oltarom, ali jedan detalj mnogima je čudan

Vjenčanje Kourtney Kardashian i Travisa Barkera Vjenčanje Kourtney Kardashian i Travisa Barkera Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Kourtney Kardashian i Travisa Barkera Vjenčanje Kourtney Kardashian i Travisa Barkera - 9 Vjenčanje Kourtney Kardashian i Travisa Barkera - 5 Vjenčanje Kourtney Kardashian i Travisa Barkera - 2 Vjenčanje Kourtney Kardashian i Travisa Barkera - 7 Vjenčanje Kourtney Kardashian i Travisa Barkera - 6 Vjenčanje Kourtney Kardashian i Travisa Barkera - 8 Vjenčanje Kourtney Kardashian i Travisa Barkera - 4 Vjenčanje Kourtney Kardashian i Travisa Barkera - 3 Vjenčanje Kourtney Kardashian i Travisa Barkera - 1 +4 Kourtney Kardashian Galerija

Kourtney Kardashian i Travis Barker ovog su se puta i službeno vjenčali.

Kourtney Kardashian i Travis Barker zakonski su se vjenčali u zgradi suda u Santa Barbari samo mjesec dana nakon što su održali privatnu ceremoniju vjenčanja u Las Vegasu.

Pogledaj i ovo Kourtney Kardashian - 4 Ups! Partner slavne reality zvijezde slučajno je otkrio termin poroda i ime koje će on i supruga dati djetetu

Par je zavjete razmijenio pred malim brojem voljenih osoba, uključujući baku Kourtney Kardashian Mary Jo Campbell i Travisovog oca Randyja.

Međutim, na ceremoniji nisu viđene slavne sestre niti ostatak obitelji Kourtney Kardashian pa se pretpostavlja da su i ovaj čin golupčići napravili bez puno znanja ostatka svijeta.

Upravo vjenčani par se odvezao u vintage kabrioletu za koji je bilo zavezano nekoliko limenki te natpis ''Just married''.

Kourtney je umjesto vjenčanice nosila bijelu kratku haljinu na bretele s detaljem srca ispod grudi te kratki bijeli veo.

Podsjetimo, par se nakon zaruka u listopadu prošle godine sasvim nenadano odlučio vjenčati, a u brak su ušli u kapelici u Las Vegasu nakon dodjele nagrade Grammy.

Vjenčao ih je imitator Elvisa Presleyja, a par je nakon vjenčanja podijelio nekoliko intimnih fotografija na Instagramu.

Kourtney je ovo prvi brak iako ima već troje djece s bivšim partnerom Scottom Dissickom s kojim je bila dugi niz godina, dok je Travisu ovo treći brak.

U novim epizodama novog showa koji prati život Kardashianki, prikazuje se borba Kourtney i Travisa oko začeća djeteta, a svi se nadaju kako će ova zvijezda uskoro i objaviti sretne vijesti o trudnoći.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier +0 Claudia Rivier Celebrity O raskošnim oblinama bujne Slavonke pisali su i svjetski mediji, a nikome nije jasno kako je ovaj korzet navukla na sebe

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 1 +6 Nives Celzijus sa kćerkom Taishom i sestrom Mateom - 2 Celebrity Nives se izvijala u tijesnom badiću s izrezima, a maštovita upadica jednog fana sve je nasmijala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene