Lijepa vijest!

Vjenčali se Jennifer Lopez i Ben Affleck, prošlost se nastavila nakon 20 godina!

Jennifer Lopez i Ben Affleck Jennifer Lopez i Ben Affleck Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Ben Affleck Dozvola za brak Jennifer Lopez i Bena Afflecka Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Ben Affleck i Jennifer Lopez Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 Jennifer Lopez i Ben Affleck Ben Affleck, Jennifer Lopez +0 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Galerija

Jennifer Lopez i Ben Affleck vjenčali su se nakon tri mjeseca zaruka.

Prema pisanju stranih medija, Jennifer Lopez i Ben Affleck vjenčali su se tri mjeseca nakon što su se ponovno zaručili. 

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez i Ben Affleck - 10 puse su padale! Inače mrgudni Affleck napokon je pokazao i nježniju stranu, svoju Jennifer bez suzdržavanja je ljubio pred svima!

TMZ prenosi da je paru izdana potvrda za vjenčanje u okrugu Clark u Nevadi i glasi na njihova zakonska imena, Benjamin Geza Affleck i Jennifer Lynn Lopez.

"Istina je, vjenčali su se i dozvola je znak da su sada muž i žena", izjavio je izvor blizak paru.

Vijesti o vjenčanju stižu točno tjedan dana prije Jenniferina 53. rođendana i manje od mjesec dana prije nego što će Ben proslaviti okrugli, 50. rođendan.

Benu je ovo drugi brak, nakon što se 2018. razveo od glumice Jennifer Garner, s kojom ima troje djece, 16-godišnju kćer Violet, 13-godišnju Seraphinu i 10-godišnjeg sina Samuela.

Jennifer iza sebe ima tri propala braka. Od pjevača Marca Anthonyja, s kojim ima 14-godišnje dvojajčane blizance Emme Maribel Muñiz i Maximiliana Davida Muñiza, razvela se 2011. godine, bila je u braku s kubanskim konobarom Ojanijem Noom od veljače 1997. do siječnja 1998. te sa svojim bivšim pratećim plesačem Crisom Juddom od rujna 2001. do lipnja 2002.

Jennifer i Ben zaručili su se u travnju ove godine, a pjevačica i glumica otkrila je vijest na svojem blogu OnTheJLo, na kojem je podijelila snimku na kojoj plače dok se divi ogromnom zelenom zaručničkom prstenu..

Vijest o zarukama stigla je godinu dana nakon što su obnovili romansu, kada je Ben prekinuo vezu s glumicom Anom DeArmas, a Jennifer raskinula s bejzbolskom zvijezdom Alexom Rodriguezom.

Holivudske zvijezde prethodno su počele izlaziti u srpnju 2002., a zaručile su se u studenom te godine.

Trebali su se vjenčati u rujnu 2003., ali su vjenčanje odgodili samo nekoliko dana prije svečanosti. Naposljetku su otkazali zaruke u siječnju 2004.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Hana Huljić na proslavi Severininog 50. rođendana Petar Grašo i Hana Huljić na proslavi Severininog 50. rođendana Koncert Petra Graše u Spaladium Areni - 20 Petar Grašo i Hana Huljić +9 In Magazin: Petar Grašo - 7 Celebrity Petar Grašo i Hana Huljić postali roditelji: "Mama i beba se dobro osjećaju!"

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt i Joey King Brad Pitt i Joey King Brad Pitt +0 Brad Pitt i Joey King Celebrity Samo su joj dvije tanke trakice prekrile gole grudi, ni Bradu Pittu nije bilo svejedno pokraj nje!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene