nema labavo!

Zlobni jezici predviđali su brzi kraj vezi s 31 godinu starijim mužem, ali on joj u svemu uspješno parira, fotke sve govore!

Tina Kunakey, Vincent Cassell (Foto: Instagram) Tina Kunakey, Vincent Cassell (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Tina Kunakey, Vincent Cassell (Foto: Instagram) Galerija

Vincent Cassel na plaži u Rio de Janeiru uživao je u surfanju hidrogliserima dok se njegova supruga Tina Kunakey s prijateljicom sunčala i brčkala u plićaku.

Vincent Cassel (54) jako uspješno drži korak sa svojom suprugom Tinom Kunakey, koja je 31 godinu mlađa od njega, a njihovu dobnu razliku otkriva tek njegovo lice na kojem se starenje nije usporilo. 

Pogledaj i ovo Tina Kunakey i Vincent Cassel (Foto: Profimedia) Francuski šarm Pred oltar je odveo dvije nestvarno lijepe žene, no i on s 53 godine izgleda fantastično i ima pločice

Glumac i manekenka žive u Rio de Janeiru te vrijeme često provode na plaži. Vincent je viđen kako uživa u surfanju hidrogliserima i kako je nosio kupaće hlačice, isticao se njegov isklesani torzo, a lice je djelomično sakrio pod kapom. 

Dok je Cassel vrijeme provodio aktivno, njegova supruga Tina s prijateljicom se sunčala na plaži i brčkala u plićaku. Pritom je pokazala svoju savršenu liniju u zelenom bikiniju čiji su donji dio bile tangice. 

Inače, par je u braku od 2018. i imaju jednogodišnju kćer Amazonie.  Vincent je s Tinom potvrdio vezu 2016. godine, a unatoč zlim jezicima koji su predviđali da njihova ljubav neće dugo potrajati, Cassel i Kunakey izgledaju na fotografijama na Instagramu zaljubljenije nego ikad. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VINCENT CASSEL (@vincentcassel)

Vincent je u Tini pronašao utjehu nakon bračnog brodoloma s jednom od najljepših žena svijeta, talijanskom glumicom Monicom Bellucci, s kojom je tijekom braka dobio dvije kćeri, Devu i Leonie. Par se upoznao na setu filma "Apartman" davne 1996. godine, a vjenčali su se tri godine kasnije. Ipak, u kolovozu 2013. godine potvrdili su razvod, no o razlozima nikada nisu govorili.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra, Nick Jonas (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Instagram) +1 Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Celebrity Jedna od najljepših žena izašla iz kuće bez glamura i bez šminke i pokazala da joj ta titula pristaje i nakon 21 godine

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene