Uživa na Tajlandu

Kakvo seksi tijelo! Viktorija pokazala zavidnu liniju: "Za ovo ne treba filter"

Viktorija Rađa (Foto: Instagram) Viktorija Rađa (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Viktorija Rađa (Foto: Instagram) Galerija

Viktorija Rađa ovih dana uživa na Tajlandu. Fotografijom u kupaćem kostimu pokazala je zavidnu liniju i oduševila mnoge.

Dok Nina Badrić uživa na Maldivima. poznati splitski par, Viktorija i Dino Rađa, odmara na Tajlandu. Tako je Viktorija oduševila obožavatelje fotografijom u kupaćem kostimu pozirajući naslonjena na palmu.

Pogledaj i ovo Dino Rađa i Viktorija Đonlić Rađa "Slika zbori više od riječi" Dino Rađa se pohvalio da je izveo svoju suprugu, a komentar uz njihovu fotku je sve: "Triba li šta napisat??"

Bivša manekenka još je jednom pokazala zavidnu liniju i nestvarno seksi tijelo, a sudeći po komentarima nitko nije ostao ravnodušan. "Kad ti stvarno ne treba filter", napisala je Viktorija ispod fotografije, a brojni obožavatelji obasuli su ju komplimentima.

Osim toga, lijepa Viktorija objavila je i fotografiju iz bazena sa suprugom Dinom uz opis: "Zimi na drugom kraju svijeta". "Najljepši na svijetu", "Lijep par", glasili su samo neki od komentara. Slavni par uistinu je dokazao kakvo je zadovoljstvo hladne dane zamijeniti toplom, egzotičnom destinacijom. 

 

A post shared by Viktorija7 (@viktorija7777) on

 

A post shared by Viktorija7 (@viktorija7777) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene