AUSTRALSKI MINISTAR

PREDMET SPRDNJE 'Izgleda kao da je na audiciji za Kuma'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Video koji su snimili Johnny Depp i Amber Heard postao je predmet sprdnje, a komentirao ga je i čak političar koji je prijetio da će ubiti njihove pse.

Već smo pisali o groznom videu koji su snimili Johnny Depp i njegova supruga Amber Heard, koja je uspjela izbjeći zatvorsku kaznu nakon što je priznala na australskom sudu da je lažirala dokumente kako bi mogla ilegalno uvesti svoja dva psa, Pistol i Boo, u Australiju. Na video, koji je obišao cijeli svijet i postao popriličan predmet sprdnje, osvrnuo se i australski političar koji je prijetio kako će ubiti ljubimce od Deppa i Heard.

Pogledaj i ovo showbuzz 'Nečuvene' optužbe BIVŠA PARTNERICA JOHNNYJA DEPPA 'Nikada nije bio fizički nasilan prema meni'

Ministar agrikulture Barnaby Joyce izjavio je kako Depp izgleda kao da je na audiciji za 'Kuma'. 'Ne mislim da će dobiti Oscara za ovu izvedbu.' S obzirom na to da su se pojavile i glasine kako je Joyce povezan s tim video, on se i na to oglasio, 'što se tiče toga da sam ja režirao taj užasan film, ne, čak bih i ja napravio to malo bolje'.

No, bio je i ozbiljan Joyce, rekavši kako se na kraju radi o tome da je poruka iz videa obišla svijet, te 'pokazala ljudima da ako dolaze u našu zemlju i ne poštuju naše zakone, bit će u nevolji'. 'O tome se radi, da učinimo sve što možemo za našu zemlju, zaštitimo našu floru, našu faunu i naše zakone biološke sigurnosti.'

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene