bila mu je najveća podrška

Udovica Olivera Dragojevića sve rasplakala objavom povodom posebno teškog dana: "Tuga ne prestaje..."

Oliver i Vesna Dragojević Oliver i Vesna Dragojević Robert Anić/Pixsell 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Oliver Dragojević i supruga Vesna Oliver Dragojević i supruga Vesna Vesna Dragojević Oliver Dragojević i supruga Vesna Vesna Dragojević - 2 Vesna Dragojević - 1 Vesna Dragojević i Kolinda Grabar-Kitarović Oliver Dragojević i supruga Vesna i Petar Grašo Vesna Dragojević Oliver Dragojević i supruga Vesna +5 Oliver Dragojević i supruga Vesna Galerija

Vesna Dragojević na svojem profilu na Facebooku posvetila je objavu pokojnom suprugu Oliveru povodom njegova 75. rođendana.

Pokojni Oliver Dragojević rođen je 7. prosinca 1947. godine i sada bi proslavio 75. rođendan.

Pogledaj i ovo Vesna Dragojević ''Ne plačem već 5 godina'' Samozatajna Vesna Dragojević otkrila zašto ne gleda i ne čita vijesti: ''Skroz sam se maknula od svega...''

Tim povodom oglasila se njegova udovica Vesna, koja je svojom dirljivom objavom na Facebooku rasplakala sve redom.

"Tuga ne prestaje. Uvuče se u tebe kao sitna prašina... Razlijeva se tako gore-dolje dok ne dođe do najsitnije pore u tvome tijelu... Nevidljiva je... Ali je nosiš kao najteži teret koji čovjek može izdržati", napisala je uz snimku s jednog Oliverova nastupa.

Pratitelji su joj u komentarima uputili riječi podrške i utjehe te su i sami pisali da im nedostaje.

Ove godine Oliver i Vesna slavili bi 48. godišnjicu braka, a za okruglu 50. su imali posebne planove.

"Bili smo se dogovorili da ćemo se za 50. godišnjicu ići u Las Vegas oženiti, ali evo, ja ću poći sama tamo...", otkrila je Vesna za IN Magazin.

Supruga je bila Oliverova najveća podrška, što je i on sam tijekom života puno puta znao reći, a zaljubio se u nju kada ju je prvi put ugledao na Stradunu 1973. godine tijekom svoje svirke. U braku su dobili trojicu sinova, Dina, Damira i Davora.

Oliver je preminuo 29. srpnja 2018. godine od zloćudnog tumora na plućima koji mu je dijagnosticiran godinu dana ranije. Njemu u čast svake se godine na obljetnicu njegove smrti održava koncert u Veloj Luci.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Dominik Livaković s majkom i suprugom Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić - 3 Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić - 1 +20 Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić - 4 Zanimljivosti Roditelji heroja utakmice Dominika Livakovića poznati su Zadrani, a u rodu je i s velikom jugoslavenskom nogometnom zvijezdom

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo Hana Huljić i Petar Grašo - 7 Hana Huljić i Petar Grašo - 6 Hana Huljić i Petar Grašo - 5 +22 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Celebrity Petar Grašo iznenadio uličnog svirača i s njim zapjevao svoj veliki hit, a sve je zabilježeno kamerama!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene