Preslatko!

Ćorluka se ipak predomislio oko odluke koju je donio prije pola godine pa najnovijim potezom sve redom raznježio!

Franka Batelić - Čorluka - 5 Franka Batelić - Čorluka - 5 In Magazin 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - Čorluka - 5 Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) +0 Franka Batelić Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Galerija

Vedran Ćorluka je nekoliko mjeseci izbivao s društvenih mreža, a sada je na profilu na Instagramu objavio novu fotografiju i oduševio sve svoje obožavatelje.

Naš umirovljeni Vatreni Vedran Ćorluka šokirao je sve prije nekoliko mjeseci kada je odlučio nestati s društvenih mreža i deaktivirati račun na Instagramu, no čini se kako se ovih dana po tom pitanju ipak predomislio.

Pogledaj i ovo Franka Batelić - 1 ma ovo je sve! Franka Batelić podijelila urnebesni video kćeri koja je u rano jutro pjevala naš veliki hit: ''Greta u 6 i 30!''

Naime, 35-godišnji Vedran je početkom mjeseca aktivirao svoj račun koji je bio zaključan, no sada je ponovno javan, a među posljednjim fotografijama koje je podijelio je ona njegovog sina Viktora kojeg je prije dvije godine dobio s Frankom Batelić.

"Čekamo zvona da zazvone", napisao je Vedran uz Viktorovu fotografiju snimljenu u Labinu, a u pričama je objavio i njegovu fotografiju na kojoj se igra s nogometnom loptom, kao i onu s plaže u Rapcu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14)

Vedran se prošle godine vratio u Zagreb, gdje uživa u obiteljskoj idili, a Franka je prije nekoliko dana za In Magazin ispričala koliko joj znači svakodnevno druženje sa suprugom.

"Pa to je sada totalna novina u životu. Ogromna je promjena i njemu i meni i malome. Sada smo napokon svi zajedno, uživamo i privkavamo se jedan na drugoga, ali sve je stvarno super", rekla je.

Franka i Vedran vjenčali su 2018. godine u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u istarskoj općini Bale, a među gostima su bili Ivan Perišić i Luka Modrić s kojima se Vedran samo nekoliko dana prije svadbe vratio sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, gdje su osvojili srebrnu medalju.

Prije dvije godine kao kruna njihove ljubavi na svijet je stigao maleni Viktor, a par otada ne krije sreću koju su pronašli u roditeljskim ulogama.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene