divna posveta

Udovica košarkaške legende objavila fotografiju kćeri kraj značajnog murala, oduševila milijune pratitelja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vanessa Bryant je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju kćeri Natalie ispred golemog murala posvećenog Kobeu i Gianni.

Udovica tragično preminule košarkaške legende Kobea Bryanta još od strašne nesreće u kojoj su joj poginuli kćer Gianna i suprug, često objavljuje posvete na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo showbuzz napunila bi 15 godina Dirljiva posveta udovice Kobea Bryanta njihovoj pokojnoj kćeri tjera suze na oči: "Voljela bih da si tu s nama"

Vanessa Bryant je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju kćeri Natalie ispred golemog murala posvećenog Kobeu i Gianni. U samo nekoliko sati fotografiju je lajkalo gotovo pet milijuna ljudi, a brojni su komentirali kako je Natalie prekrasna te da ima zarazan osmijeh.

Fotografiju je lajkala i Khloe Kardashian koja je komentirala s nekoliko emotikona u obliku srca. Lenny Kravitz komentirao napisao je "ljubav" u komentarima na Vanessinom Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️my babies. Natalia. #winterformal #together #family

A post shared by Vanessa Bryant 🦋 (@vanessabryant) on

Vanessa Bryant je na komemoraciji u Los Angelesu istaknula kako je Kobe čitavo vrijeme kćerima isticao da su prelijepe i pametne, a prisjetila se i jedne od posljednjih poruka koje joj je suprug poslao. Košarkaška legenda i njegova kćer poginuli su krajem siječnja ove godine skupa sa sedmero drugih ljudi u stravičnoj helikopterskoj nesreći.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Parmać TLZP: Neda Parmać kao Tereza Kesovija Neda Parmać +0 Neda Parmać (FOTO: Instagram) Celebrity Reakcije na Nedinu preobrazbu u Terezu Kesoviju se ne stišavaju, izvedbu nam je komentirala i sama glazbenica

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene