Ne vjeruje...

Jedna od naših najljepših plesačica s nostalgijom se prisjetila lijepih vremena, a objavu je komentirao i njezin kolega

Valentina Walme i Davor Garić Valentina Walme i Davor Garić In Magazin 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Walme i Davor Garić Valentina Walme - 1 Valentina Walme i Davor Garić (Foto: Instagram) Valentina Walme (Foto: Instagram) Ples sa zvijedama: Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) +0 Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) Galerija

Od prve emisije showa "Ples sa zvijezdama" prošla je godina dana, a tog se dana na društvenim mrežama prisjetila i plesačica Valentina Walme.

Jedna od trenutno najpopularnijih ali i najzaposlenijih domaćih plesačica Valentina Walme se s nostalgijom prisjetila vremena kada je plesala s novinarem Nove TV Davorom Garićem u popularnom showu "Ples sa zvijezdama".

Pogledaj i ovo Valentina Walme i Davor Garić (Foto: Instagram) Iskrena i slatka Valentina priznala da joj se ostvario san: "Od transformacije do partnera, ovo mi je najdraže"

Valentina je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira s Davorom i priznala da ne vjeruje kako je već prošla godina dana od prve emisije.

"Ne vjerujem da je prošlo točno godinu dana od prve emisije "Ples sa zvijezdama". Davor Garić, sjećaš li se koreografija ili da te podsjetim? Prezahvalna sam na cijelom periodu koji je bio pun zabave, napornih treninga i izazova", napisala je Valentina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Walme LaTina (@tina.walme) on

U komentarima joj se javio Davor koji joj je priznao kako je u tom razdoblju života stekao prijateljicu za cijeli život.

"Op, op, op! Sad ću si malo zaplejat videe na youtube-u da se podsjetim! Ono na što se NE moram podsjećat, jer znam u svako doba dana i noći, je to da mi je u život tada ušetala jedna brutalna profesionalka/dance maherica/top riba i postala prijateljica, a to će i ostat", poručio joj je Davor.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Monika Kravić (Foto: John Pavlish) Celebrity Monika Kravić prvi put od razvoda s Mamićem snimljena u društvu novog dečka, par prošetao praznim zagrebačkim ulicama

Trenutak istine! 😲😱 Ma je li to moguće? | Backstage s Miom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene