U 51. godini

Preminuo je legendarni James Gandolfini!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumac James Gandolfini, najpoznatiji po ulozi Tonyja Soprana u hit seriji 'Obitelj Soprano', preminuo je sinoć u Italiji u 51. godini života.

Kao razlog smrti poznatog hollywoodskog glumca Jamesa Gandolfinija, portal TMZ navodi srčani udar. Slavni 51-godišnjak je u Italiju stigao kako bi sudjelovao na 59. Taormina filmskom festivalu koji se održava na Siciliji. Trebao je sudjelovati na okruglom stolu s talijanskim redateljem Gabrieleom Muccinom.

Pogledaj i ovo showbuzz UŽIVO Uključite se UŽIVO! Donosimo detalje oko smrti Jamesa Gandolfinija!

'Bio je poseban čovjek, veliki talent, ali što je još važnije, ugodna osoba koja je sve ljude tretirala na isti način', kazao je HBO, njegova matična kuća, u priopćenju.

Podsjećamo, Gandolfini je prvu filmsku slavu stekao filmom 'True Romance' iz 1993. godine, a ubrzo nakon toga je postao prava hollywoodska legenda utjelovivši Tonyja Soprana 1999. godine.

Za tu veoma važnu ulogu, koja je obilježila njegovu karijeru i koja se protegnula na 6 sezona mnogima omiljene serije, osvojio je 3 nagrade Emmy, Zlatni globus te nagrade Američkog filmskog instituta i Udruge filmskih glumaca.

Gandolfini je glumio i u ostalim filmovima zvučnih imena - "Uhvatite maloga", "Meksikanac", "Posljednja bitka", "Svi kraljevi ljudi" i sasvim nedavno "Zero Dark Thirty".

Gandolfini ima sina Michaela s prvom ženom Marcy Wudarski od koje se razveo 2002. Godine 2008. vjenčao se s modelom Deborah Lin, koja mu je 2012. rodila kći, Lilianu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene