Rijetkost u svijetu poznatih

DAVID BOWIE Dvije žene obilježile su njegov život

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glazbena legenda iza sebe ima dva braka. Prvi s Angelom Barnett, te drugi s supermodelom Iman Abdulmajid.

Prvi put, David Bowie, se oženio s Angelom Barnett. Bilo je to 1969. godine. Angela i David imaju sina Zowie koji se rodio 30. svibnja 1971. Zowie se punim imenom zvao Duncan Zowie Haywood Jones, a poznatiji je kao Joe i Joey. Prema tvrdnjama Davida Bowija, Angela se ponašala kao muškarac i to mu se nije baš sviđalo. Navodno je imala loš ukus za modnu, a njezina gruba kršenja zakona pripisivala su se utjecaju njegove rane karijere te svjetske slave. Rastali su se u Švicarskoj, 8. veljače 1980., nakon što su osam godina živjeli odvojeno.

Pogledaj i ovo showbuzz Prvi iduće godine OVO NIJE SVE Bowie ostavio još albuma!

Bowie potresnim scenama najavio svoju smrt?

David Bowie: Sva modna lica neponovljive ikone

Četiri godine prije rastave David je za Playboy izjavio „Istina je - ja sam biseksualac i ne mogu demantirati izvor od kojeg je to poteklo. Smatram da je to najbolja stvar koja mi se dogodila u životu...”

Detalji koje možda niste znali o Davidu Bowiju

Dvanaest godina nakon rastave, 1992., David se oženio drugi put. Izabrao je Iman Abdulmajid, supermodel koja je žarila i palila modnim pistama. Osam godina nakon vjenčanja, Iman i David dobili su kćer Alexandru Zahra Jones. Od milja je zovu Lexi. S njima je živjela i kćer iz prvog Imamonog braka, Zulekha. Povremeno su živjeli na Manhattanu, a povremeno u Londonu. Iman i Bowie u braku su bili 24 godine, što je prava rijetkost u svijetu poznatih.

Reakcije na odlazak legende: DAVID JE IMAO AUREOLU

Prije Iman, David je imao brojne avanture koje se nisu uspjele pretvoriti u uspješne veze. Ljubovao je s Biancom Jagger, Elizabeth Taylor, Tinom Turner, Melisom Hurley te brojnim drugim ženama.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene