Par blistao od sreće

Jedna od najuspješnijih manekenki na svijetu udala se poslije šest godina veze

Karlie Kloss (Foto: Profimedia) Karlie Kloss (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Karlie Kloss (Foto: Profimedia) Karlie Kloss (Foto: Getty Images) Karlie Kloss (Foto: Getty Images) Karlie Kloss (Foto: Getty Images) Karlie Kloss (Foto: Profimedia) Karlie Kloss (Foto: Profimedia) Karlie Kloss (Foto: Profimedia) Karlie Kloss (Foto: Profimedia) +0 Karlie Kloss (Foto: Getty Images) Galerija

Karlie Kloss udala se za svog zaručnika Josha Kushnera.

Supermodel Karlie Kloss uplovila je u bračnu luku sa svojim odabranikom tehnološkim investitorom Joshuom Kushnerom, nakon šest godina veze i nekoliko mjeseci zaruka.

Pogledaj i ovo Idris Elba i Sabrina Dhowre (Foto: Instagram) Čestitamo! Najseksi muškarac na svijetu oženio 16 godina mlađu zaručnicu: Raskošna svadba potrajala tri dana!

Intimna ceremonija s osamdesetak gostiju održana je u New Yorku, a prelijepa mladenka nije skidala osmijeh s lica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss) on

"Vjenčanje je bilo intimno i dirljivo. Par je blistao od sreće", otkrio je prijatelj blizak mladencima koji je nazočio svečanoj ceremoniji održanoj prema židovskoj tradiciji, a navodno je sama Karlie prešla na židovsku vjeru prije zaruka.

Karlie je za najvažniji dan u životu odlučila odjenuti Dior vjenčanicu koja joj je stajala kao salivena, što je bilo i za očekivati jer joj je francuska modna kuća oduvijek najdraža.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss) on

Josh Kushner je mlađi brat američkog državnog savjetnika Jareda Kushnera, koji je u pratnji supruge Ivanke Trump viđen kako odlazi na vjenčanje.

Karlie i Josh veliku zabavu za sve prijatelje i poznanike planiraju organizirati u proljeće jer neki važni ljudi nisu mogli doći, poput Karliene prijateljice Taylor Swift koja je trenutno na australijskoj turneji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene