Odlična promocija

U Rovinju počelo snimanje akcijskog filma u kojem glume velike holivudske zvijezde

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U filmu "The Hitman's Wife's Bodyguard" glavne uloge imaju Salma Hayek, Ryan Reynolds i Samuel L. Jackson.

U Rovinju je prošlog petka počelo snimanje holivudskog filma "The Hitman's Wife's Bodyguard".

Pogledaj i ovo Salma Hayek - 2 "Wow, superžena" Čini se da je 57-godišnja glumica itekako svjesna svoje ljepote, najnovije fotografije u badiću koje je objavila to i potvrđuju!

U njemu glavne uloge imaju zvijezde A-liste, Salma Hayek, Ryan Reynolds i Samuel L. Jackson, no zasad su u istarskom gradu samo kaskaderi i dvojnici slavnih glumaca.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Snimanje je započelo u popodnevnim satima, a akcijske scene kojima film obiluje, snimale su se dok kasno navečer. Ipak, Rovinj je već odavno spreman za dolazak velikih holivudskih zvijezda.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

"Mogu potvrditi da je Grad obavio sve potrebno i ponudio pomoć za snimanje. Prema izdanim dozvolama, snimanje bi trebalo započeti već početkom travnja i potrajati mjesec dana", izjavio je još ranije gradonačelnik Rovinja Marko Paliaga za Glas Istre te dodao kako će za potrebe snimanja biti izgrađen i filmski kamp.

Ipak, svi ostali detalji vezani uz dolazak glumaca drže se u strogoj tajnosti. Očekuje se da će boraviti u nekoliko različitih hotela te da će im se nuditi isključivo istarske delicije. Čitavo vrijeme na setu će biti prisutno više od 150 ljudi koji će brinuti da sve bude zaštićeno i osigurano.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Snimanje bi se 1. svibnja trebalo preseliti u Zagreb, na područje muzeja Mimare i školskog igrališta u Klaićevoj ulici, no to još nije službeno potvrđeno. Kako ekskluzivno doznaje Jutarnji list, pregovori su odmakli već daleko, lokacije u Zagrebu su dogovorene, a samo snimanje po zagrebačkim ulicama trebalo bi trajati do 12. svibnja.

Producente je zanimala i lokacija Zapadnog kolodvora, dio kadrova biti će snimljen i u ZET-ovim tramvajima, a spomenute lokacije neće se snimati tek zbog kadrova, već će biti kulise za spektakularne akcijske scene po kojima je poznat prvi nastavak filma.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) +5 Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Celebrity Zbog izgleda se suočava s hejterima i zlobnim napadima, ali to je ne sprječava da objavljuje ovakve fotografije
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene