"Živi zlatni život"

Zbog izgleda se suočava s hejterima i zlobnim napadima, ali to je ne sprječava da objavljuje ovakve fotografije

Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) +0 Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Galerija

Emily Ratajkowski ostavlja bez daha u minijaturnom bikiniju.

Manekenku Emily Ratajkowski svijet je upoznao u glazbenom spotu pjevača Robina Thickea za pjesmu "Blurred Lines" prije šest godina.

Pogledaj i ovo Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) Sada je sve na mjestu Nakon kritika zbog pretjeranog korištenja fotošopa, lijepa brineta podsjetila zašto je njezino tijelo san mnogih

A od tada 27-godišnja manekenka niže uspjeh za uspjehom u modnom svijetu pa je tako ovih dana snimila i novu kampanju za kupaće kostime.

Time se povalila na društvenim mrežama i na svom profilu na Instagramu objavila kratki video u bikiniju koji više otkriva nego sakriva. Pritom je pokazala savršeno oblikovano tijelo na kojem joj mnogi zavide.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Oni koji su pogledali video slažu se kako je Emily savršen izbor za snimanje editorijala kupaćih kostima jer ju kamera naprosto obožava.

Uz to Emily je objavila i Instagram priču u kojoj odjevena u crni bikini s tangama, prijateljici pomaže pri odjevanju čime je dodatno zapalila društvene mreže. 

No ima i onih uistinu zavidnih pa se lijepa manekenka nedavno našla na meti kritika i zlobnih komentara nakon što je objavila, također fotografiju s prijateljicom. Naime, internetski su trolovi zaključili kako je snimila i objavila spornu fotografiju samo kako bi ispala ljepša od prijateljice. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

"Ovi hetjeri doista nisu normalni. Samo zato što ste navikli vidjeti određeni tip tijela na mom Instagram profilu, to ne znači da se samo on smatra 'idealnim'", poručila im je tada u komentarima.

Emily je nastavila s objavljivanjem seksi fotografija i videa, na veliko zadovoljstvo obožavatelja, a u jednom od njih je svima poručila da "živi svoj život kao da je zlatan". 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i Meghan Markle (Foto: AFP) Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) +5 Meghan Markle (Foto: Profimedia) Celebrity Još jedna odluka Meghan Markle koja je šokirala svijet i kojom krši tradiciju svojih prethodnica

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene