Gadni razvod

Obiteljskoj drami nema kraja: Policija ponovno smirivala strasti u kući umirovljenog tenisača Borisa Beckera

Boris i Lilly Becker (Foto: Getty) Boris i Lilly Becker (Foto: Getty) Getty 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Boris i Lilly Becker (Foto: Getty) Boris i Lilly Becker (Foto: Getty) Boris i Lilly Becker (Foto: Getty) +0 Boris Becker Barbara Feltus (Foto: Getty) Galerija

Boris i Lilly Becker u braku su bili 9 godina, a razveli su se u svibnju.

Umirovljeni tenisač i njegova supruga u svibnju su objavili da se razvode.

Pogledaj i ovo Lilly Becker (Foto: Instagram) ne uzrujava se Javno napala djevojku bivšeg supruga pa se s čašom vina u ruci pohvalila savršenim tijelom na moru

Radi se o njemačkom tenisaču Borisu Beckeru i njegovoj bivšoj supruzi, nizozemskoj manekenki Lilly koji su u svibnju ove godine objavili da se razvode nakon 9 godina braka i ukupno 13 zajedničkih godina.

Navodno je paru presudio njegov bankrot, no takve glasine nikada nisu potvrđene. Međutim, njegova obitelj očito nešto zamjera bivšoj manekenki, jer je prije nekoliko dana u njegovom 5 milijuna funti vrijednom londonskom domu ponovno morala intervenirati policija koju je pozvala Lilly.

Boris i Lilly Becker (Foto: Getty) Boris i Lilly Becker (Foto: Getty) Foto: Getty

Manekenka je navodno stigla ujutro u kuću po svoje stvari, no nekolicina Beckerovih rođaka koja se tamo našla zaključala ju je u kuhinju te blokirala njezin automobil koji se nalazio na prilazu.

Par zajedno ima i sina Amadeusa, a ovo je bivšem teniskom asu drugi krah braka. Podsjetimo, Becker je od 1993. do 2001. godine bio u braku s dizajnericom Barbarom Feltus s kojom ima dva sina.

Za vrijeme braka prevario ju je s tadašnjom konobaricom Angelom Ermakovom koja je nakon skandala postala uspješna manekenka, a s njom je dobio kćer Annu. Ubrzo nakon toga, Barbara je zatražila razvod.

Boris Becker Barbara Feltus (Foto: Getty) Boris Becker Barbara Feltus (Foto: Getty) Foto: Getty

Par se nedavno žestoko posvađao pa je u večernjim satima tenzije također smirivala policija, no ni tada glavni akteri nisu davali nikakve izjave za medije.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene