samo prirodno

Nekad je žarila i palila modnom scenom, a danas promovira izgled bez šminke i jedva je prepoznatljiva u ležernom izdanju

Tyra Banks (Foto: Profimedia) Tyra Banks (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Tyra Banks (Foto: Profimedia) Tyra Banks (Foto: Instagram) Tyra Banks (Foto: AFP) Tyra Banks (Foto: Getty Images) +0 Tyra Banks (Foto: Getty Images) Galerija

Vrijeme izolacije Tyra Banks je provela u društvu 4-godišnjeg sina Yorka kojeg je dobila u vezi s Erikom Aslom te svojim dečkom, a nedavno se vratila na posao.

Američka glumica i televizijska zvijezda Tyra Banks svojedobno je bila i jedan od najpoznatijih top-modela, a danas živi puno opuštenijim životom. Prošloga je tjedna dobila brojne kritike na račun svoje uloge voditeljice u američkoj verziji showa "Ples sa zvijezdama", no Tyru to nimalo ne brine.

Pogledaj i ovo Tyra Banks (Foto: Instagram) Žena zmaj! Bivša Viktorijina anđelica pokazala sve svoje čari u mikrobikiniju koji je jedva obuzdao njene grudi

Početak vikenda provela je u društvu svog dečka Louisa Belangera-Martina, a 46-godišnja manekenka izgledala je gotovo neprepoznatljivo. Preko lica je imala zaštitnu masku, a u šetnju je izašla s maramom preko kose i u ležernoj trenirci.

Vrijeme izolacije Banks je provela u društvu 4-godišnjeg sina Yorka kojeg je dobila u vezi s Erikom Aslom te svojim dečkom, a nedavno se vratila na posao.

46-godišnja Tyra bila je jedna od it manekenki 90-ih godina bez koje revije najslavnijih dizajnera nisu prolazile, snimala je filmove, spotove i naslovnice časopisa. Danas, iako je još uvijek aktivna i bavi se voditeljskim poslom, živi drugačijim životom i tempom, a u medijima voli promicati prirodnu ljepotu i izgled bez teške šminke. Fotografi je često ulove upravo u takvom izdanju, no bivšoj manekenki to ne smeta.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene