Vrući prizori

Uhvaćen u društvu bivše, nije mogao prestati gledati njezine obline u sićušnom bikiniju

Kylie Jenner i Tyga (Foto: Instagram) Kylie Jenner i Tyga (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Kylie Jenner i Tyga (Foto: Instagram) Tyga i Kylie Jenner (Foto: Instagram) Tyga (Foto: Profimedia) Tyga i Kylie Jenner (Foto: Instagram) +0 Tyga (Foto: Instagram) Galerija

Tyga i Amanda Trivizas uhvaćeni su zajedno na jahti u Miamiju gdje on nije skidao pogled s njezina tijela, a ona se zadovoljno smiješila.

Čini se da se američki reper Tyga ponovno sve bolje i bolje slaže sa svojom bivšom djevojkom i poznatom inlucencericom Amandom Trivizas, a najbolji dokaz tome su najnovije fotografije nastale na nedavnoj plovidbi luksuznom jahtom.

Pogledaj i ovo showbuzz pokazala previše Glavna atrakcija na plaži: Prijateljici se odvezale špagice na sićušnom badiću nalik Boratovom, pa je brzo priskočila u pomoć

31-godišnji Tyga i deset godina mlađa Amanda odlično su se zabavljali u Miamiju, a čini se kako ga je tamnokosa ljepotica uspjela očarati svojim oblinama koje je jedva obuzdala u žutom bikiniju. Tyga je gledao u nju i njezin sićušni badić kao hipnotiziran, dok mu je ona ponosno pokazivala svoje atribute.

Par je počeo izlaziti 2019. godine, no nju su ovog proljeća povezivali s igračem američkog nogometa Jonathanom Dosom Santosom. Tyga je 2017. godine prekinuo vezu s Kylie Jenner, a nakon toga je uglavnom bio viđen u društvu ljepotica koje su nedoljivo podsjećale na nju, a neki su zaključili da ni Amanda nije daleko od te usporedbe.

No ona se očito na to nimalo ne obazire, već je ponovno uspjela pronaći put do reperova srca, barem ako je suditi prema njihovom posljednjem zajedničkom druženju.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene