Bliži se kraj

FINALISTI POZNATI Tko će pobijediti u showu "Tvoje lice zvuči poznato"?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pobjednik može biti samo jedan! Tko će to biti? Ana Maras Harmadner, Lana Jurčević, Damir Kedžo ili Matteo Cetinski?

Sada su već poznati finalisti showa "Tvoje lice zvuči poznato". Za pobjedu treće sezone showa borit će se u finalu Lana Jurčević, Ana Maras Harmander, Damir Kedžo i Matteo Cetinski. Svi oni imali su sjajnih izvedbi, talentirani su svaki na svoj način, a vrijedi izdvojiti one u kojima su zaista zablistali.

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

Najnovija pobjeda u nizu ona je Mattea Cetinskog. Znali smo da je Cetinski talentiran, no uspio nas je ipak iznenaditi "skidanjem" Gorana Bareta. Navojec je njegovu izvedbu ocijenio glumački jednom od najboljih izvedbi sezone. S njim se očito složio i sam Bare.

Lana Jurčević oduševila je svojim plesnim i glazbenim umijećem, no u sedmoj epizodi showa potpuno je rasturila utjelovivši Lizu Minelli. Izvela je singl "Mein Herr". "Za ovu točku u teatru treba mjesec dana. Ti si to napravila u tjedan dana", rekla je Sandra Bagarić sjajnoj Lani nakon izvrsnog nastupa.

Damir Kedžo iskazao se kao veliki talent tijekom cijelog showa "Tvoje lice zvuči poznato", no izvedbom arije "Habanera" opere Carmen pružio je potpunu vokalno-scensku poslasticu. Oduševio je cijeli žiri i pokazao koliko je kvalitetan.

Ni glumica Ana Maras Harmadner nije razočarala, dapače, pokazala je sav raskoš svog glumačkog talenta. Posebno je to napravila imitirajući Pink i pjevajući singl "Try", gdje je osim pjevačkog, imala i plesni izazov. Sve je sjajno izvela, i oduševila.

 

Svi finalisti imaju svoje prednosti i neosporan talent. No, što mislite, tko ima najviše šanse pobijediti? Dajte vaše mišljenje i predviđanje u anketi!

Pratite sve novosti u showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Surfajte superbrzo bilo gdje i bilo kad uz Vip te pratite službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube.

Tko će pobijediti u TLZP-u?

  • Lana Jurčević
  • Damir Kedžo
  • Ana Maras Harmander
  • Matteo Cetinski

Ukupno glasova:

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene