dvostruka transformacija

Nije joj svejedno: ''Oduševljena sam i zgrožena u isto vrijeme!''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Anu Gruicu u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' očekuje dvostruka tranformacjia.

Nakon što smo u prošloj epizodi vidjeli dvostruku transformaciju Bojana Jambrošića u Jacquesa Houdeka i Doris Dragović, ove nedjelje gledatelje hit showa 'Tvoje lice zvuči poznato' očekuje još jedan duet uz pomoć nove tehnologije koja je oduševila gledatelje, a to je hologramski prikaz jednog od nastupa. Gljiva je tako Ani Gruici dodijelila zadatak transformaciju u Olivera Dragojevića i Borisa Dvornika.

Pogledaj i ovo showbuzz TVOJE LICE ZVUČI POZNATO ''Ovo će biti jedna prava poslastica!'' - Mario Roth u ulozi Georgea Michaela

Ana će se na bini pojaviti kao Boris Dvornik, dok će transformacija u Olivera Dragojevića biti ranije snimljena i hologramski prikazana na pozornici. „Oduševljena sam i zgrožena u isto vrijeme! Nije mi svejedno, Boris i Oliver dvije najveće splitske legende.“, komentirala je Ana koja će otpjevati hit ''Nadalina'' te dodala: „Po meni je Oliver definitivno pjevač broj jedan Splita, a k tome Boris Dvornik najveća glumačka splitska legenda.“ Hoće li Ani poći za rukom uspješno utjelovit dva splitska velikana, tek ćemo doznati, a pokoji savjet zasigurno će joj udijeliti Bojan Jambrošić kojega ćemo ovoga puta vidjeti u liku Nine Badrić.

„Znam o Nini Badrić da je izvrstan vokal. Izvrsna je u pokazivanju emocija. Nina koketira s kamerom“, kazao je Bojan, a otpjevat će njezinu pjesmu ''Takvi kao ti''. „To je pjesma koja govori da ona poznaje loše mangupe, a ona bi htjela nekog dobricu, kao ja“, dodao je Bojan i zaključio kako će mu najveći problem biti pjevati, a da mu ne pukne glas.

Ivana Mišerić još jedanput nastupit će kao boy band. Ove nedjelje utjelovit će Jordana Knighta iz američkog banda New Kids on the Block. Ivana će nastupiti s njihovom pjesmom ''Step By Step'' te zaključuje: „Mislim da ću puno kalorija potrošiti!“ Kralja katalonske rumbe, salse, flamenka i popa sve u jednom – Nicolása Reyesa iz francuskog sastava Gipsy Kings utjelovit će Mario Roth koji ističe kako mu se jako sviđa izazov, s obzirom na to da Gipsy Kings i privatno sluša. „Obožavam tu njihovu veselu, prpošnu glazbu. Ovo će biti za moju dušu“, kazao je Mario koji će održati mini koncert s pjesmama ''Volare'', ''Djobi Djoba'' i ''Baila Me''.

Vidjet ćemo ove nedjelje u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' i nastupe Daniela Bilića kao Willa Smitha, Nives Celzijus kao Olivie Newton John, Dalibora Petka kao pjevačicu grupe Las Katchup, dok će Mia Anočić Valentić nastupiti kao Ljiljana Nikolovska iz grupe Magazin.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene