Nestala na Božić

UBIJENA GLUMICA IZ HIT FILMA Pronašli tijelo nakon dvodnevne potrage

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tricia McCauley glumila je i mijenjala Jennu Dewan Tatum u hitu "Step Up". Nestala je na Božić, u poslijepodnevnim satima. Dogodilo se najgore.

Glumica i kaskaderka Tricia McCauley (46) pronađena je mrtva u svom automobilu. U filmu "Step Up" mijenjala je glavnu glumicu Jennu Dewan Tatum.

Pogledaj i ovo showbuzz Što vi mislite? Optužili je da je operirala nos: Prelijepa glumica objavila fotografiju iz srednje škole

Tricia je nestala na Božić, a obitelj je brzo je alarmirala policiju. Njezino tijelo pronađeno je u utorak, a policija je uhitila muškarca koji je po Washingtonu vozio njezin automobil. Još u utorak je policija na Twitteru objavila fotografiju nestale glumice i registraciju njezina automobila, kako bi je uspjeli locirati.

Tricia je nakon filmskog hita iz 2006. godine postala instruktorica joge. TMZ piše kako je njena obitelj alarmirala policiju nakon što se Tricia nije pojavila na večeri za Božić te je propustila let koji je rezervirala za ponedjeljak, kada je trebala krenuti u posjet obitelji. Glumičin brat Brian na Facebooku je zamolio pomoć u potrazi.

Postoji sumnja da ju je ubio muškarac koji je želio ukrasti njen automobil, no policija to još uvijek nije potvrdila.

Uhićeni muškarac je prije ubojstva navodno opljačkao trgovinu i napao zaposlenike. Trenutno je u pritvoru, a policiji je rekao kako nije poznavao Triciju. U nedjelju oko 16:30 glumica je objavila na Facebooku da je na putu za božićnu večeru, na koju nikad nije stigla.

Njen brat Brian na Facebooku je objavio da mu je sestra pronađena mrtva. "Tricia je mrtva, našli su tijelo. Hvala vam svima na pomoći, podršci i ljubavi. Njenoj obitelji iz Washingtona, znam da vas je smatrala svojom obitelji, hvala vam što ste bili uz nju sve ove godine. Budite jedni drugima utjeha", napisao je.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene