U backstageu s Miom

Žena zbog koje je žiri Supertalenta zanijemio otkrila što nam priprema u polufinalu

Nikolina Stepic (Foto: Nova TV) Nikolina Stepic (Foto: Nova TV) nova tv 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Stepic (Foto: Nova TV) Nikolina Stepic (Foto: Nova TV) Nikolina Stepic (Foto: Nova TV) Nikolina Stepic (Foto: Nova TV) Nikolina Stepić (Foto: Nova TV) Nikolina Stepić (Foto: Nova TV) - 10 Nikolina Stepić (Foto: Nova TV) - 9 Nikolina Stepić (Foto: Nova TV) - 7 Nikolina Stepić i Maja (Foto: Nova TV) Nikolina Stepić i Maja (Foto: Nova TV) - 4 +0 Nikolina Stepić i Maja (Foto: Nova TV) - 3 Galerija

Nikolina Stepić očarala je žiri umijećem trbušnog plesa, a našoj Miji Kovačić u backstageu je otkrila što nam priprema u polufinalnoj live emisiji ove nedjelje samo na Novoj TV.

Nikolina Stepić u sedmoj sezoni Supertalenta pokazala je svu ljepotu ženskog tijela i onoga što ono može.

Pogledaj i ovo Nikolina Stepić (Foto: Nova TV) - 10 Senzualna izvedba Zbog ove žene na pozornici Davor Bilman je zanijemio: Pokazala je svu ljepotu ženskog tijela!

36-godišnjakinja je trbušna plesačica koja raskošne kostime nabavlja preko najboje prijateljice iz Egipta u kojem je i sama živjela godinu dana. Nikolina je plesala u pustinji i na brodovima, a za Arape generalno ističe kako su opušteniji i spremniji za ples od Hrvata, kojima za to ipak treba malo više poticaja.

Kako bi njezin nastup u sedmoj sezoni "Supertalenta" bio nezaboravan, Nikolina se posebno potrudila, pa je i doslovno svijetlila na pozornici - nosila je svjetleća krila, što je oduševilo publiku, ali i žiri. Posebne riječi hvale za nju je imala Martina.

"Hvala ti što smo napokon vidjeli ljepotu ženskog tijela, ali i pravu plesačku tehniku i strast", poručila joj je.

Nikolina se prethodno bavila jazz danceom i suvremenim baletom, no već na prvom satu trbušnog plesa znala je da je to ples kojim se želi baviti u budućnosti. Sudeći po reakciji Davora Bilmana kada je prvi put izašla na pozornicu, koji je doslovno zanijemio od pozitivnog šoka, Nikolina je opčinila sve prisutne u studiju, režiji, ali i brojnu publiku koja je svake nedjelje prikovana uz male ekrane zbog ovog popularnog showa.

Nikolina je opčinila i Maju koja joj se nakon nastupa pridružila na pozornici kako bi se okušala u ovoj vrsti plesa! No male tajne trbušnog plesa zanimale su i našu Miu Kovačić za potrebe njezine nove emisije "Backstage s Miom" koja ide svake nedjelje na YouTube kanalu Nove TV u kojoj nam simpatična voditeljica donosi sva događanja iz backstagea.

"Od mene u nedjelju očekujte puno toga. Bit će iznenađenja, rekvizita, po meni će biti show, a iza mene će biti i neke pomagačice, neću biti sama", otkrila je Nikolina Miji iza kulisa. A kako su se cure zabavile pogledajte u videu u našoj galeriji.

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici te na Facebooku i Instagramu!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Šaban Šaulić (Foto: Instagram) Ilda i Šaban Šaulić (Foto: Instagram) Šaban i Gordana Šaulić (Foto: Instagram) Šaban Šaulić (Foto: Instagram) +2 Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Celebrity Tužan život, ali samo jedna želja: Izvanbračni sin pokojnog Šabana Šaulića na samrti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene