Sad pokazuje tijelo

Bila seks simbol i žarila svjetskom scenom, a onda se suočila s raznim tragedijama i bankrotirala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Toni Braxton je zaručena za repera Birdmana s kojim bi se trebala uskoro vjenčati.

Pjevačica Toni Braxton doživjela je vrhunac slave 90-ih hitovima poput "Un-Break My Heart" koji su zaludili svijet, no posljednih godina njezina glazbena karijera stagnira. 

Pogledaj i ovo Birdman (Foto: Instagram) Nova šansa? Zaručili su se nakon 17 godina prijateljstva, pa prekinuli, no čini se kako je pala pomirba

Toni uveseljava vjerne obožavatelje na Instagramu, a u nedjelju ih je iznenadila fotografijom u sićušnom bikiniju u 53. godini. "Plaže su otvorene i moje je tijelo spremno, ali se bojim ići. Još uvijek postoji opasnost od koronavirusa. Pazite svi na sebe", napisala je pjevačica. 

"Izgledaš kao da opet imaš 25. To je bio tvoj plan?", "Sad se praviš važna", "Vrati odjeću natrag", "Zbog tebe sad idem raditi trbušnjake", "Nisam bio spreman za ovo", "Izgledaš odlično. Da barem imam takvo tijelo", "Bravo", "Imaj milosti prema nama", komentirali su njezini pratitelji kojih ima 3.3 milijuna na Instagramu. Dio njih je ipak primijetio da je Toni s jedne strane malo previše toga provirilo iz gaćica. 

Inače, slavna pjevačica se već godinama bori s autoimunom bolesti, lupusom. Istaknula je kako se zbog toga osjeća iscrpljenom nakon brojnih koncerata, a lijekovima pokušava kontrolirati da joj bolest ne preuzme čitav život.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MEMORIAL DAY weekend. Beaches are open & I’m beach body ready...🌊but I’m too scared to go.😬It’s still COVID-19. Y’all stay safe !

A post shared by Toni Braxton (@tonibraxton) on

U vrijeme najveće slave nudili su joj fotografiranje za Playboy, no odbila je ponudu. Braxton je tijekom karijere imala i velikih financijskih problema, a nekoliko puta je proglasila osobni bankrot jer je bila u dugovima od gotovo 50 milijuna dolara. Prema zadnjim podacima, vrijednost njezine imovine se procjenjuje na 10 milijuna dolara. 

Toni je zaručena za repera Birdmana (51) s kojim bi se uskoro trebala vjenčati jer im je koronavirus poremetio planove. Pjevačica ima dva sina s bivšim suprugom, glazbenikom Kerijem Lewisom (49).

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene