Evo kako stvari stoje!

Tonči Huljić otkrio detalje odnosa s Danijelom Martinović: Je li se njihova bliskost narušila zbog situacije s Hanom i Grašom?

Tonči Huljić i Danijela Martinović Tonči Huljić i Danijela Martinović Petar Galebov/Pixsell 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Tonči Huljić i Danijela Martinović Tonči Huljić Tonči, Vjekoslava i Hana Huljić Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović Vjenčali se Hana Huljić i Petar Grašo - 10 +0 Tonči Huljić i Danijela Martinović Galerija

Tonči Huljić progovorio je o odnosu s Danijelom Martinović i otkrio je li ga situavija između njegove kćeri Hane i Petra Graše narušila.

Tonči Huljić ne krije uzbuđenje i sreću što će postati djed i jedva čeka dolazak dolazak djevojčice koju njegova kćer Hana čeka sa svojim suprugom Petrom Grašom.

Pogledaj i ovo In Magazin: Petar Grašo - 5 ''to je svetinja'' Grašo dao konkretan odgovor na šuškanja da će ponovno postati tata i otkrio što mu je najvažnije: ''Ukratko...''

Tonči je u razgovoru za Kurir priznao da zbog toga ima i malu tremu, ali i da za unuku priprema kuću na Krku, a otkrio je i da Hana trudnoću jako dobro podnosi.

Tonči je komentirao i odnos s Danijelom Martinović, bivšom partnericom Petra Graše i otkrio da Hanina i Petrova veza nije narušila njihov odnos.

"Zadesilo ih je, svi smo bili zatečeni. Bili smo veoma bliski i prije ovoga. Sve je isto ostalo sa svima, svatko živi svoj život", izjavio je Tonči za Kurir.

Tončijeva nova pjesma za grupu Madre Badessa ''Baci oko na mene'' samo što nije ugledala svjetlo dana, a njegova supruga Vjekoslava i kćer Hana pripremaju jedan novi projekt u kojem će, vjerujemo, najviše uživati upravo unučica.

"Mi radimo jedan program za djecu, tome su prosvećene baš Vjekoslava i Hana, imam dobre veze sa Paragvajem i Urugvajem gdje bi se mogla raditi poprilično jeftino 3D animacija tako da će se one baviti time. Baka Vjekoslava je već napisala pričicu o sebi i unučici već je sve unutra", otkrio je Tonči ekskluzivno za In Magazin.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Milica Pavlović - 1 Milica Pavlović - 2 Milica Pavlović - 3 Milica Pavlović - 4 +8 Milica Pavlović - 5 Zanimljivosti Srpska pjevačica izazvala pravi kaos na maturalnoj večeri, ispunila je obećanje jednom mladiću!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Đina Džinović - 3 Đina Džinović - 2 Đina Džinović - 4 +0 Đina Džinović Celebrity Kći Harisa Džinovića zbog vrućih fotki zvijezda je društvenih mreža: "Ona je lijepa djevojka, nije kao starlete"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene