Još malo!

Lijepa Tena srčana je u konfliktima, a Tomislav misli da će mu dobra manipulacija osigurati uspjeh u izazovu u kojem će se zajedno naći!

Tena Tomljanović Tena Tomljanović Nova TV 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Tena Tomljanović Tena Tomljanović - 1 Tena Tomljanović - 3 Tena Tomljanović - 2 +0 Tomislav Rubinjoni Galerija

Tomislava Rubinjonija i Tenu Tomljanović gledat ćemo kao natjecatelje u showu "Survivor" Nove TV čije prikazivanje uskoro počinje na malim ekranima.

Tomislav Rubinjoni jedan je od kandidata reality showa "Survivor" koji se uskoro vraća na male ekrane u programu Nove TV, a ovaj kondicijski trener i suvlasnik teretane od mladih dana njeguje sportski duh.

Pogledaj i ovo Marko Orešković - 2 Ali sreća ga nije dugo pratila Simpatičnom Zagrepčaninu je pitanje o bosanskoj obitelji iz popularne serije donijelo početničku sreću, znate li vi odgovor oko kojeg on nije dvojio?

Tomislav je odrastao i živi u Zagrebu gdje se u mladosti bavio veslanjem, a završio je smjer Kondicijska priprema sportaša na Studijskom centru za izobrazbu trenera i trenutačno je suvlasnik teretane u kojoj radi kao kondicijski trener.

Iako tvrdi da ne voli pričati o sebi, Tomislav bi se opisao kao jednostavnu i prilagodljivu osobu sportskog duha koja svoje slobodno vrijeme voli ispuniti aktivnostima poput teretane, veslanja, plivanja, trčanja i biciklizma.

Tomislav kaže da je prijavljivanje u "Survivor" za njega izlazak iz zone komfora i da se inače ne smatra velikim avanturistom.

"Prijavljivanje u Survivor je definitivno izlazak iz zone komfora, inače se ne smatram pretjeranim avanturistom. Htio sam ubiti malo monotoniju u svojem životu", priznaje Tomislav i dodaje da je njegov najveći adut za sudjelovanje u showu fizička sprema, a ključni faktori za uspjeh su biti kompletna osoba, fizički i psihički spreman te biti dobar manipulator .

A koji su njegovi nedostaci i mane, ali i vrline?

"Perfekcionist sam, tvrdoglav, neuredan i idealist. Ne volim pričati o svojim kvalitetama/vrlinama, ali ako moram rekao bih da sam uporan, samodiscipliniran, kreativan, principijalan", zaključio je.

Tomislav kaže da ga u životu pokreću pozitivne misli i da je osoba koja ne voli pričati sama o sebi.

"Nekako mi to nije prirodno, ali neka bude da sam jednostavna i prilagodljiva osoba sportskog duha", kaže Tomislav.

Osim vježbanja u teretani i bavljena sportom, Tomislav nam je otkrio i što voli raditi u svoje slobodno vrijeme.

"Volim aktivno provoditi svoje vrijeme (teretana, veslanje, plivanje, trčanje, biciklizam, bouldering, itd.), pogledati dobru dokumentarnu seriju ili film, pročitati knjigu o psihologiji, odspavati", kaže Tomislav.

U životu nema uzora niti osoba koje ga inspiriraju, a evo što je zadnje učinio neobično, uzbudljivo i spontano.

"Otišao sam na takozvani "working holiday“ na Novi Zeland koji je bio sve samo ne working", pohvalio se Tomislav čiji je životni moto acta non verba.

Tomislavu i ostalim kandidatima u "Survivoru" će se pridružiti i studentica krajobrazne arhitekture iz Zagreba Tena Tomljanović.

Tena u svoje slobodno vrijeme voli čitati, crtati, plesati i izlaziti s prijateljima, a sebe opisuje kao impulzivnu osobu koja voli isprobavati nove stvari. Tijekom odrastanja u zagrebačkoj Dubravi trenirala je odbojku i ples, a njezin poseban talent je heklanje i izrada odjeće. Za sebe kaže da je kreativna, svestrana i voli slušati druge dok imaju nešto za reći, a misli da su njezini najveći nedostaci tvrdoglavost i srčanost prilikom konflikta s drugima.

"Inače sam avanturistički tip osobe, ali sami koncept showa je možda bio malo izlazak iz zone komfora, ali definitivno uzbudljiv. Važno je ne stvarati si pritisak. Prijavio si se zato što smatraš da imaš ono što se traži od tebe i da ćeš uspjeti“, kaže Tena.

Otkrila nam je i što misli koji je ključni faktor za uspjeh u showu, ali i njezin najveći adut za sudjelovanje.

"Moj najveći adut je prilagođavanje novim situacijama i fizička izdržljivost", smatra Tena.

U životu je pokreće misao da je svaki trenutak vrijedan uživanja i dokle god je prisutna u trenutku, život dobro teče. Tena jedva čeka susret s ostalim kandidatima i pokaže im svoje najbolje kvalitete i vrline.

"Kreativnost, svestranost, volim slušati druge dok imaju nešto za reći", otrila nam je Tena i kao svoje najveće nedostatke navela tvrdoglavost i srčanost u konfliktu s drugima.

Tena kaže i da nema neostvarenih želja i da ih je dosad sve ostvarila, a onime što joj budućnost donosi ne zamara se previše.

"Ne zamaraj se previše s budućnošću, što god da se dogodi izvući ćeš najbolje iz toga", zaključila je Tena.

Kandidate jednog od najuspješnijih svjetskih televizijskih formata, kroz avanturu života u Dominikanskoj Republici vodit će Mario Mlinarić, a zasad je poznato da će se u showu natjecati pjevačica Ivana Banfić,  fitness instruktor i računalni tehničar Kristian Rauch, magistar kineziologije, kondicijski trener i predavač Goran Špaleta i  studentica Kineziološkog fakulteta i grupna trenerica Nika Rakić.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Morić i Ricky Martin (Foto: Youtube screenshot) Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić (Foto: Instagram) +4 Nina Morić (Foto: Instagram) Zanimljivosti Naša kontroverzna manekenka u 46. godini se vratila, no više ne nalikuje na sebe, a bivši ju je umalo zasjenio!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Šime Vrsaljko i Dejan Lovren (Foto:Instagram) Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) +6 Dejan Lovren i Šime Vrsaljko (Foto: Screenshot) Celebrity Šime Vrsaljko tajno ljubi ljepoticu iz Slovenije? Ona je sve iznenadila i fotografijama trudničkog trbuha!

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene