neizbježna tema

Cruise pokazao je da je pravi akcijski junak i u stvarnosti, no sve je ostalo u sjeni nečega o čemu se mjesecima šuška

Tom Cruise Tom Cruise Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise - 3 Tom Cruise - 1 Tom Cruise - 2 Tom Cruise, Jennifer Connelly i Miles Teller +0 Tom Cruise Galerija

Tom Cruise došao je na premijeru filma "Top Gun: Maverick" helikopterom kojim je sam upravljao jer već 28 godina ima dozvolu za pilota, a opet je plijenio pažnju svojim utegnutim licem.

Glumac Tom Cruise (59) stigao je na premijeru dugoiščekivanog filma "Top Gun: Maverick" sa stilom.

Pogledaj i ovo Tom Cruise Kao da nije prošlo 36 godina Kako je moguće da Tom Cruise danas izgleda isto kao i kad je snimio prvi Top Gun?

U San Diego sletio je helikopterom kojim je sam upravljao čime je još jednom pokazao da je prava akcijska zvijezda, iako je već poznato da u svojim filmovima ne koristi kaskadere i sam izvodi sve vratolomije.

Crni helikopter na sebi je imao natpis "Tom Cruise, Top Gun: Maverick", a glumac je iz njega išetao u elegantnom odijelu i s takozvanim avijatoricama na glavi, kakve nosi i u filmu.

Tamo su ga dočekali kolege iz filma, Jennifer Connelly i Miles Teller, s kojima je nasmiješen pozirao na crvenom tepihu.

Cruise je ponovo privlačio poglede i svojim utegnutim licem o kojem se zadnjih mjeseci ne prestaje pričati jer ne izgleda puno drugačije nego u originalnom "Top Gunu" iz 1986. godine.

Na temu njegova izgleda bila se oglasila i vrhunska estetska kirurginja Nyla Raja, čiji su pacijenti brojne slavne zvijezde, i detaljno objasnila za Daily Mail u čemu se krije tajna njihova novog izgleda.

"Čini se da je Tom pretjerao s injekcijama protiv bora i s filerima, što je zapravo negativno utjecalo na njegov izgled. Bez pažljivog razmatranja strukture lice pacijenta rezultat zahvata može biti iskrivljen i neprirodan izgled lica", zaključila je.

Inače, Cruise je dozvolu za pilota dobio prije 28 godina i tijekom karijere je s helikopterom snimio puno opasnih scena. Helikopterom je dolazio i na snimanje novog nastavka filma "Nemoguća misija" u Južnoafričkoj Republici ranije ove godine.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Shiloh Jolie-Pitt Shiloh Jolie-Pitt Shiloh Jolie-Pitt Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) +4 Shiloh Jolie-Pitt (Foto: AFP) Celebrity Godinama je htjela biti dječak, a onda se naglo promijenila i sada sve više nalikuje svojoj prekrasnoj mami!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Hadid - 6 Bella Hadid - 5 Bella Hadid - 2 Bella Hadid - 4 +1 Bella Hadid - 1 Celebrity Nikad golišavije izdanje jedne od najljepših žena svijeta: Preskočila je odjeću i za izlazak obukla samo seksi donje rublje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene