novi hrvatski zet

Tko je suprug Blanke Vlašić s kojim čeka dijete? Donedavno je poricao da su u vezi, a prošle godine se razveo od influencerice

Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Maja Prgomet/Instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić Blanka Vlašić Ruben van Gucht - 1 Ruben van Gucht - 2 Ruben van Gucht - 3 Ruben van Gucht - 4 Ruben van Gucht - 5 Ruben van Gucht - 6 Ruben van Gucht - 7 Ruben van Gucht - 8 +4 Ruben van Gucht - 9 Galerija

Ruben van Gucht je belgijski novinar za kojeg se Blanke Vlašić udala ovaj tjedan u Splitu, a zajedno čekaju i sina. Evo što znamo o njemu.

Blanka Vlašić iznenadila je javnost objavom da se udala za belgijskog novinara Rubena van Guchta i da će zajedno dobiti sina.

Pogledaj i ovo Blanka Vlašić Vratili se u Split Muž Blanke Vlašić pokrenuo lavinu komentara Hrvata i Belgijanaca o preslatkoj temi, neki su sve shvatili i kao natjecanje!

Sve su uspjeli zatajiti od javnosti sve dok naša proslavljena atletičarka nije objavila fotografije s vjenčanja u Splitu, a nakon što su se slegli dojmovi, svi je pitaju samo jedno - tko je Blankin odabranik?

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Blanka Vlasic-official (@blankavlasic_official)

Ruben je voditelj i sportski komentator na belgijskoj televiziji VRT, a zaposlen je i na radiju, pa će zajednički život s Blankom graditi na relaciji Hrvatska - Belgija, kako je ona i napisala u objavi s vjenčanja.

I Ruben je strastveni sportaš koji trči maratone i vozi bicikl, a 2017. je objavio knjigu "Sportsman" s anegdotama o poznatim sportašima koja je kasnije pretvorena u kazališnu predstavu

Iza sebe ima propali brak s influencericom Laurence Van Tongerloo, bili su 10 godina zajedno, od čega 7 u braku, a vijest o razvodu objavili su u listopadu prošle godine zajedničkom fotografijom na Instagramu. Rubena na Instagramu inače prati preko 38 tisuća ljudi.

I dok je domaće medije zatekla vijest o njemu i Blanki, belgijske baš i nije.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ruben Van Gucht (@rvangucht)

"Nije potpuno iznenađenje da je Ruben Van Gucht u vezi prvakinjom u skoku u vis, Blankom Vlašić", navodi belgijski GVA koji je još prošli mjesec pisao o njihovoj vezi, no Ruben je tada sve porekao.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos In Magazin: Vlatka Pokos +13 Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 1 Nekad i sad Vlatka Pokos pozirala potpuno gola pa iznenadila objavom te fotografije i najavila: "Uskoro stižu nove!"

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Parmać - 2 Tomislav Rubinjoni Tomislav Rubinjoni u showu Survivor - 1 Tomislav Rubinjoni u showu Survivor - 2 +3 Tomislav Rubinjoni u showu Survivor - 3 Celebrity Prezgodni Tomislav prije Survivora u zagrljaju je držao domaću pjevačicu, a ni tada nije prošao nezamijećeno!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene