'50 nijansi sive'

Tko će biti frajer godine i utjeloviti Christana Greyja? Evo nekoliko favorita!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kako Charlie Hunnam ipak neće utjeloviti Christiana Greyja, traži se novi zavodnik iz Hollywooda!

Nakon što je zgodni Charlie Hunnam odustao od uloge Christina Greyja u filmu '50 nijansi sive' zbog, kako je izjavio, svog pretrpanog rasporeda te brojnih obveza, traži se novo lice za film koji će se snimati po hit romanu!

>> Obožavateljice neće biti sretne... nema od njega Christiana Greya!

Pogledaj i ovo showbuzz Pogledajte galeriju! Da, ovo je novi Christian Grey, nije li savršen?!

1. Kako je i sama autorica E.L. James izjavila, njezin prvi izbor za Christiana bio bi Robert Pattinson. Naime, glumac koji se proslavio 'Sumrakom' prema njezinom mišljenju idealan je za ulogu seksi frajera iz njezinog romana.

2. No, prije odabira Charlieja, producenti su razmišljali o još nekoliko slavnih imena. Tako se na spisku našao Ryan Gosling. Plavokosi zavodnik koji uvijek glumi pomalo zločestog frajera o kojem mnoge žene fantaziraju, a zbog čega je skupio i poprilično veliku vojsku obožavateljica, bio bi po njihovom mišljenju dobar odabir za ulogu Christina. 'The Place Beyond Pines', 'The Ides of March', 'Lars and the real girl', 'Half Nelson' samo su neka od njegovih sjajnih ostvarenja.

3. Na popisu se našao i Alex Pettyfer, 22-godišnji glumac koji je već odigrao nekoliko zapaženih uloga, između ostaloga u filmovima 'Buntovnica u internatu', 'Stormbreaker', hitu 'Beastly' s Vanessom Hudgens i 'Ja sam broj četiri'.

4. Valja spomenuti i Iana Somerhaldera koji je hrvatskoj publici najpoznatiji po ulozi Boonea u izvrsnoj seriji 'Lost'. Za tu je ulogu osvojio i nagradu SAG 2005. godine, a 2010. osvojio je nagrade Teen Choice za ulogu Damona u 'Vampirskim dnevnicima'.

5. Na listi je svoje mjesto našao i Henry Cavill koji je nedavno odigrao ulogu Supermana u filmu 'Man of Steel', a za potrebe snimanja svoje mišiće je 'nabildao' prolazeći obuku Američke nacionalne garde. Mnogim obožavateljicama taj imidž je dovoljan da utjelovi seks ikonu o kojoj su fantazirale čitajući knjigu.

 

Tko je idealan za ulogu Christina Greyja?

  • Robert Pattinson
  • Ryan Gosling
  • Alex Pettyfer
  • Ian Somerhalder
  • Henry Cavill

Ukupno glasova:

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene