oku ugodni

Oni su tjelohranitelji slavnih: Neki su s klijentima bili u vezi, a neki bi i sami mogli biti zvijezde

Tim Chung (Foto: Instagram) Tim Chung (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Tim Chung (Foto: Profimedia) Tim Chung (Foto: Profimedia) +0 Tim Chung (Foto: Instagram) Galerija

Tjelohranitelji svjetskih zvijezda uvijek moraju biti na oprezu kako bi zaustavili bilo kakav pokušaj napada na zvijezdu za koju rade. Donosimo njihove priče.

Radni dan tjelohranitelja poznatih osoba nije nimalo lak te iziskuje puno koncentracije i predanosti.

Pogledaj i ovo Heidi Klum u zagrljaju mladog supruga Ovakvu haljinu ne bi se udostojile obući njezine upola mlađe kolegice, ali ona ponosno pokazuje isklesano tijelo

Tjelohranitelji svjetskih zvijezda uvijek moraju biti na oprezu kako bi zaustavili bilo kakav pokušaj napada na zvijezdu za koju rade. Neki od tih profesionalaca doslovno su čitavo vrijeme uz svoje nadređene, a zbog toga ih često vidimo i na fotografijama. Donosimo kako izgledaju tjelohranitelji poznatih i koja je njihova pozadina.

Reperica Cardi B je u prosincu prošle godine bila na sudu, a paparazzi su vjerno pratili svaki njezin korak. Očima publike najviše je zapeo njezin tjelohranitelj Price koji ima i svoj profil na Instagramu. Fanovima nije dugo trebalo da reagiraju, a Price na Instagramu ima vjernih preko 15.000 pratitelja.

Michael Arana je tjelohranitelj Justina Biebera. Upravo on šef je čete tjelohranitelja koji su uvijek uz popularnog pjevača, a sudeći prema njegovim fotografijama na Instagramu, s Justinom je postao odličan prijatelj. 

44-godišnji Sebastien Jondeau bio je tjelohranitelj i osobni asistent popularnog dizajnera Karla Lagerfelda. Zajedno su radili 20 godina, a Lagerfeld je često nudio svom tjelohranitelju da bude model na njegovim revijama. Na ljeto 2019. godine, Sebastien je nosio Lagerfeldovu kolekciju proljeće/ljeto.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Back to st trop !! @senequiersttropez @karllagerfeld

A post shared by Sebastien Jondeau (@bentoub) on

Neki odnosi s tjelohraniteljima drugačiji su od drugih, a to dokazuje i Heidi Klum. Sa svojim tjelohraniteljem Martinom Kirstenom u vezi je bila dvije godne. Mnogi su nagađali kako će i pred oltar, ali prekinuli su i on je prestao raditi za nju.

Simon Newton često je bio blizu supermodela Belle Hadid, a obzirom na prirodu posla, trudio se biti i u trendu. Iskoristio je sve u dobre svrhe, odustao je od posla tjelohranitelja i posvetio se fitnessu. Na Instagramu često dijeli koga je sve čuvao, a neke od zvijezda su Kate Moss i Rita Ora.

Klan Kardashian ima više tjelohranitelja, a Kylie Jenner odabrala je jednog od zgodnijih. Pažljivo je birala kada se odlučila za Tima Chunga koji se često pojavljuje s njom u javnosti, a obzirom na njegovu figuru, jasno nam je zašto.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene