Nema za nju zime

Tina Walme u vrućim hlačicama podigla temperaturu na Instagramu, ali pokazala i ono što inače krije ispod majice

Valentina Walme Valentina Walme PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Valentina Walme Galerija

Tina Walme pozirala u vrućim hlačicama i minijaturnoj majici i pokazala mišić do mišića koji su zapravo rezultati onoga što najviše voli raditi, a to je ples.

Zagrepčanka Tina Walme jedna je od najpopularnijih i najuspješnijih domaćih plesačica, gledali smo ju kao mentoricu u showu "Ples sa zvijezdama" a i među omiljenim je javnim ličnostima na društvenim mrežama gdje s obožavateljima dijeli svoju svakodnevnicu.

Pogledaj i ovo Lana Jurčević Kakav throwback! Lana Jurčević objavila fotku staru 6 godina s našim zgodnim plesačicama, jednu od njih nismo prepoznali na prvu!

A jednom od posljednjih objava na Instagramu Tina je pokazala kako izgledaju rezultati napornih plesnih i kondicijskih treninga, pozirajući u vrućim traper hlačicama i minijaturnoj majici kojom nije prekrila isklesane trbušnjake kakvih se zapravo ne bi posramili ni neki muškarci, a koje ne pokazuje tako često.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Walme LaTina (@walme.tina)

Njezini obožavatelji i prijatelji u komentarima su ju počastili brojnim komplimentima na račun ljepote, a većina je zaključila da izgleda savršeno.

"Najljepša si", "Ljepotica", "Jako si seksi","Nije Tina samo plesačica, nego je i naljepša hrvatska sportašica", "Prelijepa kombinacija, plus ti prezgodna", "Prava ljepotica i zvijer", "Wooow kakva žena. Inspiracija mnogima, htjeli oni to priznati ili ne. Lajkala bih sto puta da mogu", dio je komentara i lijepih poruka koje je dobila.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene