Ovaj put slijedi kazna

Otac Meghan Markle opet opleo po njoj i princu Harryju: ''Licemjerni su oboje, prave se da pomažu ljudima''

Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry (Foto: Profimedia) Thomas Markle i Meghan Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Profimedia) +6 Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Galerija

Otac Meghan Markle, Thomas, ponovno je u javnosti progovorio o svojoj kćeri i tome kako ga ona ignorira, no zbog toga će ga stići i posljedice.

Thomas Markle javnosti je najpoznatiji po svojoj višegodišnjoj svađi s kćeri Meghan, vojvotkinjom od Sussexa, koja ga je odlučila isključiti iz svog života nakon što ju je izdao prodavši njezine povjerljive informacije i privatne fotografije paparazzima. 

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Obitelj lijepe Meghan ne prestaje šokirati javnost od samog početka njezine veze s princem Harryjem, a iako je bivša glumica odlučila u potpunosti isključiti sve članove svoje obitelji osim svoje majke iz života – oni ju ne prestaju oblijetati i u medijima optuživati za zanemarivanje. 

Sada je Thomas Markle odlučio još jednom prodati svoju priču o tome kako ga okrutna kći Meghan ne zove, ne pita za njega, a ona i Harry zapravo ga zlostavljaju. Kako je unuka Archieja vidio samo na internetu, Thomas je svoj bijes zbog izostavljenosti iz kraljevske obitelji podijelio sa cijelim svijetom. 

Thomas Markle u dugom intervjuu za Daily Mail rekao je kako mu ne smeta samo to što ga se Meghan odrekla već i to što laže o njegovoj ulozi u njezinuživotu. Naime, vojvotkinjin otac tvrdi kako joj je upravo on platio apsolutno sve troškove obrazovanja i sva njezina putovanja, uključujući i ona kojima se naveliko hvali. 

Meghan je stažirala u Argentini i Španjolskoj, zbog čega danas tečno govori španjolski, a navodno je upravo Thomas taj koji joj je omogućio ta iskustva. 

"U svom kraljevskom govoru rekla je kako je sama sebi plaćala troškove školovanja. To je neistina. Ja sam sve platio, imam čak i izvode iz banke koji to dokazuju, a o svemu sam šutio jer je Meghan bila trudna pa ju nisam želio uzrujavati. Sada više ne postoji razlog zbog kojeg bih šutio", rekao je Thomas Markle. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Today The Duke and Duchess of Sussex are delighted to share their first public moment as a family. They are so incredibly grateful for the warm wishes and support they’ve received from everyone around the world, since welcoming their son two days ago. Photo cred: Chris Allerton ©️SussexRoyal

Objavu dijeli The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal)

Naglasio je i kako bi volio da ga Meghan upozna s njegovim unukom Archiejem. Posebno ga zanima ima li dječačić "Markle nos" koji imaju i on i Meghan, a zbog toga što nije dobio ni fotografiju unuka – smatra se zlostavljanim. 

U bespoštednoj kritici Meghan nije lišo prošao ni njezin suprug Harry. Tako je Thomas nazvao svog zeta licemjerom i zlostavljačem. 

"Vidim da Harry voli iznajmljivati privatne avione. Mogao je tako doći i u Meksiko i zatražiti ruku moje kćeri od mene. Licemjerni su oboje. Prave se da pomažu ljudima, a vlastitu obitelj su izbacili iz života", rekao je ojađeno.

Na sve te optužbe Meghan je navodno odgovorila u svom stilu - šutnjom i čvrstom odlukom da svog oca više nikada ne vidi. Izvori bliski kraljevskom paru tvrde kako je nakon ovog istupa Thomas Markle apsolutno uništio bilo koju šansu za ponovnim uspostavljanjem odnosa sa svojom kćeri. 

"Meghan svog oca više neće vidjeti. Konstantno je izdaje, a njoj je zbog toga jako teško. Odluku je donijela odavno, a sada se samo uvjerila da je ona ispravna", rekao je izvor.

Navodno je sentimentalnoj Meghan srce slomljeno zbog tako teške odluke, ali je sigurna u svoj izbor jer mora zaštititi sina i supruga. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma Hayek (Foto: Instagram) +6 Salma Hayek (Foto: Instagram) Celebrity Je li moguće da je ovo tijelo 53-godišnjakinje? Slavna crnka oduševila seksi rođendanskom fotkom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene