Nije dobro

Aretha Franklin u jako teškom stanju, obitelj traži privatnost i molitve za legendarnu pjevačicu

Aretha Franklin (Foto: Getty Images) Aretha Franklin (Foto: Getty Images) Getty Images 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Aretha Franklin (Foto: Getty Images) Aretha Franklin (Foto: Getty Images) Aretha Franklin (Foto: Getty Images) Aretha Franklin (Foto: Getty Images) Aretha Franklin (Foto: Getty Images) Aretha Franklin (Foto: Getty Images) +0 Aretha Franklin (Foto: Getty Images) Galerija

Aretha Franklin godinama se bori sa zdrastvenim problemima, a stanje joj se u posljednje vrijeme iznimno pogoršalo.

Legendarna američka soul-pjevačica Aretha Franklin, teško je bolesna i trenutno se nalazi u svom domu, u rodnom Detroitu. Prema magazinu Showbizz 411 sa 76-godišnjom Arethom nalaze se članovi njezine obitelji i najbliži prijatelji, koji su zamolili medije za privatnost i molitve za pjevačicu, a i sami mole za čudo.

Pogledaj i ovo showbuzz Još jedna bitka Slavna pjevačica: 'Imam tumor na mozgu'

Aretha Franklin (Foto: Getty Images) Aretha Franklin (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Aretha se gotovo cijelo desetljeće suočava s brojnim zdrastvenim problemima, uključujući rak gušterače koji joj je dijagnosticiran 2010. godine, za što je javnost saznala tek godinu dana kasnije. Prema Daily Mailu, Aretha je negirala navode o borbi s tom teškom bolešću i odbijala je pričati o svom zdrastvenom stanju.

Aretha Franklin (Foto: Getty Images) Aretha Franklin (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Tijekom života Aretha je bila strastvena pušačica, imala je probleme s alkoholizmom i prekomjernom težinom.
2017. godine održala je nekoliko koncerata, pripremajući se za mirovinu i povlačenje iz javnog života, a već se tada borila s velikom iscrpljenošću. Ipak, uspjela se posljednji put pojaviti na pozornici tijekom koncerta za AIDS zakladu Eltona Johna.

I dok joj fanovi putem društvenih mreža upućuju molitve i riječi podrške, dio njih uspoređuje ove navode s onima od prošle godine kada je čak objavljena lažna vijest o Arethinoj smrti, koja je potekla s lažnog profila na Twitteru.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene