Kakva podudarnost

Bio je na glasu kao veliki zavodnik, a sada je svima zanimljiviji zbog imena i prezimena svoje supruge

Taylor Lautner sa suprugom Taylor Lautner sa suprugom Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Taylor Lautner sa suprugom - 3 Taylor Lautner sa suprugom - 1 Taylor Lautner sa suprugom - 2 Taylor Lautner i Taylor Dome Taylor Lautner i Taylor Dome Taylor Lautner i Taylor Dome Taylor Lautner Taylor Lautner Taylor Lautner, Kristen Stewart i Robert Pattinson Taylor Lautner i Taylor Dome +15 Taylor Lautner i Taylor Dome - 15 Galerija

Taylor Lautner snimljen je sa suprugom s kojom dijeli isto ime i prezime na medenom mjesecu u Meksiku.

Američki glumac i zvijezda "Sumrak sage" Taylor Lautner i njegova novopečena supruga, s kojom dijeli ime i prezime, Taylor Lautner, viđeni su kako uživaju na medenom mjesecu u Meksiku nakon nakon što su si izrekli sudbonosno da.

Pogledaj i ovo showbuzz Twilightovci otkrili sve 'Bilo je frustrirajuće glumiti vampira'

30-godišnji Taylor i bivša medicinska sestra snimljeni su na plaži dobro raspoloženi, a čini se da im kamere paparazza nisu nimalo smetale. On je pritom pokazao mišićavo tijelo, a ona obline u jednodijelnom zelenom badiću.

Par je bračne zavjete izmijenio pred stotinjak gostiju na imanju Epoch Esstate Wines u Kaliforniji, a ceremoniju su popratili i paparazzi. Mladenka je zablistala u raskošnoj vjenčanici s čipkom i dugačkim šlepom, a mladoženja je izgledao elegantno u klasičnom crnom odijelu.

Javnost je pak posebno zabavila jedna činjenica oko novopečenih supružnika koji su dosada dijelili samo ime, a nakon vjenčanja se zovu i prezivaju isto.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TAY (@taydome)

"Nju svi zovu Taylor, a mene skraćeno Tay", komentirao je glumac u jednom showu zanimljivu podudarnost. Par se zaručio prije točno godinu dana, a fotke zaruka objavili su na Instagramu.

Inače, Taylor se proslavio ulogom vukodlaka u popularnoj "Sumrak sagi", a prije nego što ga je osvojila njegova imenjakinja, bio je na glasu kao veliki zavodnik.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 5 Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 3 +4 Claudia Rivier - 1 Zanimljivosti Tko je Slavonka raskošnih oblina koja je napravila pravu pomutnju na društvenim mrežama zbog provokativne navijačke fotografije?

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik i Petra Kurtela Ella Dvornik i Petra Kurtela Ella Dvornik i Kristina Burja +25 Ella Dvornik i Kristina Burja Celebrity Ella Dvornik u potpuno prozirnoj majici i bez grudnjaka ponosno pokazala rezultate operacije grudi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene