podijelila i odličnu vijest!

Tajči stigla u Lijepu našu i objavila fotografije u zagrljaju jako važne osobe: "Vodi me kroz sve što život nosi"

Tatjana Matejaš Tajči Tatjana Matejaš Tajči In Magazin 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Matejaš Tajči +0 Tatjana Matejaš Cameron - 4 Galerija

Tatjana Cameron Tajči podijelila je fotografije s bliskom osobom i uz njih napisala dirljivu posvetu.

Tatjana Cameron Tajči (51) otkrila je na Instagramu da je stigla u Zagreb i posvetila je objavu njoj jako bliskoj osobi. 

Pogledaj i ovo Tatjana Cameron Tajči - 1 Prisjetila se 1990. Sjećate se roza haljine koju je Tajči nosila na Eurosongu? Evo zašto ju nije voljela: ''Da ju vidite danas, bilo bi vam jasno''

"Ovo je sve! Zagrljaj mame u zračnoj luci. Ovo je ljubav, ovo je sreća, zajedništvo, mir, utjeha, sigurnost, iscjeljenje, olakšanje, zahvala, podrška, podsjetnik na moje početke i neiscrpna podrška koja me vodi kroz sve što život nosi. Ovo je uzbuđenje i radost zbog svake sekunde življenja, ovo je snaga…ovo je apsolutno sve sažeto u zagrljaj moje mame", istaknula je legendarna pjevačica. 

Tajči je podijelila nekoliko slika s mamom na aerodromu u Zagrebu, a obje su na licu imale osmijeh od uha do uha. "O, Tajčica, hvala ti", komentirala je dirljivu objavu njezina majka. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tajci (@tajcicameron)

"Mama. Štefi", napisao je Jacques Houdek koji je uz svoje riječi dodao i emotikon srca. Željko Samardžić je također pokazao da ga je dirnula Tajčina objava. 

Pjevačica je otkrila na Instagram storyjima da će ovdje biti do 18. kolovoza i da 14. kolovoza ima nastup u mjestu Viganj na poluotoku Pelješcu. Usto je podijelila snimku na kojoj u autu u Zagrebu pjeva pjesmu "Jolene" od Dolly Parton. 

"Dva svijeta su se sudarila", napisala je uz video na Instagram storyju. 

Inače, pjevačica koja je na Eurosongu 1990. godine otpjevala svoj najveći hit "Hajde da ludujemo", od smrti svojeg supruga Matthewa posvetila se duhovnosti i u Nashvilleu, gdje živi, ima bend koji izvodi duhovnu glazbu.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga (Foto: John Pavlish) Jelena Rozga Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) +4 Jelena Rozga (Foto: Instagram) Celebrity Rozga podigla haljinu i zagolicala maštu obožavatelja, no vješto je pokazala točno onoliko koliko je htjela!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene