mršava i ispijena

Zabrinjavajuće izdanje bivše seks bombe: Kosti joj vire, koža visi, a ona tvrdi da je sve u redu

Tara Reid (FOTO: Profimedia) - 1 Tara Reid (FOTO: Profimedia) - 1 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Reid (FOTO: Profimedia) - 1 Tara Reid (FOTO: Profimedia) - 2 +0 Tara Reid (FOTO: Profimedia) - 3 Galerija

Tara Reid snimljena je tijekom novogodišnjeg odmora u Meksiku. Njezino oronulo izdanje zabrinulo je mnoge.

Glumica Tara Reid opet se našla u fokusu javnosti zbog svog izgleda. Iako godinama poriče da bojuje od poremećaja prehrane, Tarino nedavno izdanje poprilično je zabrinjavajuće.

Pogledaj i ovo Tara Reid (Foto: Profimedia) posrnula glumica Nekad je bila seks-bomba, a sada svojim golišavim fotkama zabrinjava javnost, no ona tvrdi da je sve u redu

Glumica je naime snimljena tijekom novogodišnjeg odmora u Meksiku, a na fotografijama s plaže izgleda poprilično oronulo. Svoje ekstremno mršavo tijelo pokušala je sakriti ispod široke trenirke no to joj nije pošlo za rukom. Na fotografijama se jasno vidi da joj rebra vire i koža visi. Dovoljno da se mnogi zapitaju je li s glumicom sve u redu?

Tara Reid (FOTO: Profimedia) - 3 Tara Reid (FOTO: Profimedia) - 3

Pitate li nju, ona će vam reći da je. "Nisam anoreksična. Nikad nisam bila anoreksična i ne patim od poremećaja prehrane. Ljudi već godinama govore da sam pretjerano mršava, ali to sam jednostavno ja. Ja jedem, stalno i imam istu kilažu već godinama", izjavila je 42-godišnja glumica nedavno za Daily Mail.

Dodala je i da joj smetaju konstantni pogledi upereni u nju gdje god da se pojavi. A njih je nemoguće zaustaviti s obzirom da zvijezda "Američke pite" prema pisanju stranih medija teži samo 43 kilograma.

Tara Reid (FOTO: Profimedia) - 1 Tara Reid (FOTO: Profimedia) - 1
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene