Skandal za skandalom

Zataškane tajne zvijezda "Igre prijestolja": Bitke noževima, krv, uhićenja i razvodi

Lena Headey u seriji glumi kraljicu Cersei (Foto: Getty Images) Lena Headey u seriji glumi kraljicu Cersei (Foto: Getty Images) getty images 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Lena Headey u seriji glumi kraljicu Cersei (Foto: Getty Images) Premijera posljednje sezone Igre prijestolja (Foto: Profimedia) Igra prijestolja (Foto: Profimedia) Kit Harington kao Jon Snow (Foto: Profimedia) Sean Bean (Foto: Getty Images) Jerome Flynn bio je u vezi s Lenom Headey (Foto: Getty Images) Ed Skrein (Foto: Getty Images) Lena Headey u seriji glumi kraljicu Cersei (Foto: Profimedia) +0 Službeni plakat nove sezone Igre prijestolja (Foto: Profimedia) Galerija

Zvijezde "Igre prijestolja" akteri su brojnih skandala koje su tijekom snimanja kultne serije pokušavali sakriti.

Trenutačno najgledanija serija na svijetu, "Igra prijestolja" tijekom svojih osam sezona gledateljima je priredila niz spektakularnih obrata i krvavih obračuna, no na iznenađenje mnogih – situacija je vrlo slična i kada se kamere i svjetla reflektora pogase. 

Pogledaj i ovo Jack Gleeson - 3 baš se promijenio! Nakon uloge koja ga je proslavila povukao se iz glume, a danas bi ga teško prepoznali i najveći fanovi "Igre prijestolja"!

Glumačke zvijezde koje su planetarnu slavu stekle upravo ulogama u ovoj seriji i u privatnom su životu za vrijeme snimanja proživjele niz pravih drama – od fizičkih sukoba do ljubavnih brodoloma. 

Tako je u stvarnom životu glumac Sean Bean, koji je već u prvoj sezoni serije kao Ned Stark smaknut, bio izboden nožem. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Down and dirty with Sean Bean #seanbean #greatman.

A post shared by Sean Bean Fan Page (@seanbeanfanpage) on

Bean je pokušao pokazati svoju macho stranu u fizičkoj borbi za naklonost toples modela April Summers 2011. godine, no završio je neslavno - s ubodnom ranom u ruci i isprebijanog lica. Prema pričama svjedoka, do okršaja je došlo kada je prolaznik neukusno komentirao izgled modela, pa joj je Bean pokušao obraniti čast. Recimo samo da se u ovom slučaju i namjera broji. 

No nije Bean tu stao. Nakon vatrenog okršaja – uhićen je. I to zbog nešto manje časnog razloga. Naime, navodno je napastovao i maltretirao svoju bivšu ženu Georginu Sutcliffe. Nakon niza uznemirujućih telefonskih poziva završio je u policijskoj stanici, gdje je morao platiti jamčevinu da bi uopće izišao iz pritvora, a da stvar bude gora, prije razvoda 2010. godine već je 2008. fizički nasrnuo na svoju tadašnju suprugu. 

Ovakve fizičke izljeve naglosti nisu imale sve zvijezde "Igre prijestolja", neki su se sramotili na drugačije načine. Kraljica skandala seta ove megapopularne serije Lena Headey 2012. prolazila je kroz mučan razvod, a zbog medijske pompe oko njezina lika bogate kraljice Cersei otkiveno je kako je Lena u stvarnom životu – totalno praznih džepova. Na svom bankovnom računu u trenutku razvoda imala je samo 5 dolara. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BAE😍💗 . . . . . @iamlenaheadey #lenaheadey #cerseilannister #longmayshereign #queenofthesevenkingdoms #queengorgo #queencersei #ichooseviolence #fightingwithmyfamily #imaginemeandyou #lannisters #lannister #asoiaf #hearmeroar #houselannister #alannisteralwayspayshisdebts #gotcast #emiliaclarke #sophieturner #maisiewilliams #gotseason8 #gameofthrones #got #hbo

A post shared by Lena Headey (@_iamlenaheadey) on

Osim financijskih poteškoća Headey je iskusila i one mentalne, pa je priznala da je nakon razvoda 2013. pala u duboku depresiju. Općem stanju sigurno nije pomogla ni neugodna situacija na setu s kojom se svakodnevno suočavala. Ipak, doista ju je sama zakuhala. 

Zbog svoje veze s kolegom Jerome Flynnom i raskidom koji ih je ostavio u toliko lošim odnosima da se fizički ne mogu podnijeti, Headey je pod svaku cijenu izbjegavala snimanja istih scena s njim. Zbog njihova teškog odnosa stranice scenarija morale su biti mijenjane, a cijela je produkcija patila jer se kasnilo sa snimanjima. 

Kit Harington, ljepotan Jon Snow koji lomi srca gledateljicama diljem svijeta, u jednom se trenutku malčice previše zanio pa se počeo žaliti na to kako ga svi smatraju zgodnim "komadom". Održao je cijeli govor o tome kako je neukusno nazivati ga tako i vrednovati ga isključivo prema njegovu fizičkom izgledu, no takve opaske nisu dobro prošle kod obožavatelja serije. Poručili su mu da je snobovski i umišljeno žaliti se da izgleda bolje od 99 posto populacije. Zbog tako oštre reakcije javnosti odlučio je u intervju reći kako je "odlučio biti dobar 'komad' i zašutjeti od sada nadalje".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The new kit harington's shots, for Esquire magazine in his interview said:"i don't care about the opinions of critics about the new season of the series.every reviewer that is sitting for half an hour and a negative feedback in this season,they can go fuck themselves.because i know how hard it is to make and produce this season." tag your friends 😊 #gameofthrones #kitharington #jonsnow #esquire

A post shared by KIT HARINGTON (@kitharington.official) on

Nakon ove "lake" drame, uslijedila je i jedna vrlo teška – Lena Headey optužila je filmskog producenta Harveyja Weinsteina za seksualno uznemiravanje. Naravno, nije jedina. Deseci žena istupili u javnost i rekli kako ih je seksualno zlostavljao i ucjenjivao, a sve zbog glumačkih uloga. 

Životne sudbine junaka serije možda nisu krvave kao "Crveno vjenčanje" ili scene velikih bitki u "Igri prijestolja", ali su zasigurno začinjene pokojim dobrim skandalom. Koji su zvijezde, naravno, pokušale zataškati. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene