UVESELJAVA FANOVE

Zanosna Hrvatica plijeni pažnju svjetskih medija vezom sa slavnim nogometašem i slikama bez odjeće

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Britanski The Sun piše kako je kubansko-hrvatska ljepotica u vezi s napadačem PSG-a Neymarom i kako očarava fotografijama ispod tuša.

Manekenka hrvatskih korijena Natalia Barulich (28) privukla je pažnju svjetskih medija otkad su uvjereni da je u vezi s poznatim nogometašem Neymarom (28). Britanski The Sun piše kako kubansko-hrvatska ljepotica, za koju se šuška da ljubi napadača PSG-a, očarava svojim seksi fotografijama ispod tuša.

Pogledaj i ovo showbuzz Muti razum Savršen je model za donje rublje i badiće, a nedavno se našla u društvu poznatog nogometaša i potaknula govorkanja o vezi

Zanosna Natalia je potaknula glasine o vezi s Neymarom kada je ranije ovog mjeseca objavila Instagram story u kojem mu je čestitala rođendan. "Svi znaju kako si nevjerojatno talentiran, ali samo kad bi mogli vidjeti koliko si lijep iznutra. Imaš moje poštovanje, bebo", napisala je manekenka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wish you were here ✨ @ayadamaldivesresort

A post shared by Ναtαlία Bαrulίch 🌹 (@natalia) on

Kako tvrdi The Sun, Natalije je nogometaša upoznala prije nekoliko godina jer je njezin bivši dečko, kolumbijski pjevač Maluma (26) pjevao na njegovoj rođendanskoj zabavi. Manekenka se posljednjih dana hvali golišavim fotografijama s Maldiva i oduševljava više od dva milijuna pratitelja na Instagramu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene