''Kaj? Isuse kriste!''

Zbunjujući Supertalent trenutak u kojem Bilmana baš nitko nije shvatio: ''Što me gledaš, pa ti si u njenom klanu!''

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Bonačić i Jan Hajsok - 6 Sonja Bonačić i Jan Hajsok - 5 Sonja Bonačić i Jan Hajsok - 4 Sonja Bonačić i Jan Hajsok - 3 Sonja Bonačić i Jan Hajsok - 5 Sonja Bonačić i Jan Hajsok - 6 Sonja Bonačić i Jan Hajsok - 1 Sonja Bonačić i Jan Hajsok - 2 Sonja Bonačić i Jan Hajsok - 1 Sonja Bonačić i Jan Hajsok - 2 +8 Sonja Bonačić i Jan Hajsok - 3 Galerija

Poslije prvog Supertalent nastupa u desetoj sezoni, onog Sonje Bonačić i njenog partnera, Jana Hajsoka, žiri je kao i uvijek, dobio priliku prokomentirati ono što su vidjeli.

Nismo trebali dugo čekati za zanimljive trenutke između članova žirija showa Supertalent. Naime, već u prvoj emisiji desete sezone, takav jedan trenutak priuštio nam je Davor Bilman. 

Nakon spektakularnog nastupa prvih kandidata, Sonje Bonačić i Jana Hajsoka, Davor Bilman je prvi dobio riječ, a ono kako je započeo svoje komentiranje zbunilo je njegove kolege. 

''To mora izgledati sigurno jako zabavno kad se vas dvoje posvađate, pa kao, idemo malo plesati da se pomirimo. Da balansirate jedno drugoga'' započeo je Davor pa dodao.

''Evo ja ću iskoristiti jednu priliku za učenje, pa ću svojim dragim članovima za ovim stolom dati priliku da nešto svi naučimo. Obično osoba koja vodi, obično ja, krenem prvi komentirati, ja ću ovaj put dati priliku za učenje pa ću evo prozvati moje kolege da evo komentiraju prvi'', rekao je Davor poslije čega nikome ništa nije bilo jasno, pogotovo ne Martini, Maji, i Davoru, a sve su rekli njihovi izrazi lica.

Čak je Igor Mešin priznao da ništa od navedenog što je Davor Bilman rekao nije shvatio.

Dok su se ostali članovi žirija začuđeno gledali, Bilman je samo nonšalantno upitao: 

''A koliko ja imam kolega ovdje? Što me gledaš, pa ti si u njenom klanu, znaš koliko ja kolega imam ovdje'', obratio se Bilman Fabijanu. 

No ni tada nikome ništa nije bilo jasno. 

''Kaj?'', oglasila se Martina. 

''Maja ajde, koliko ljudi imam tu koji su mi prijatelji'', zaključio je Bilman u svom stilu, a Martina je na to ostala u šoku i nevjerici. 

''Isuse Kriste'', zakolutala je Martina očima, a Maja se našalila u svom stilu. 

''I to što kažeš'', zaključila je Maja i onda započela sa svojim komentiranjem prvog nastupa. 

''Kakva točka, kakav show'', zaključio je Bilman nakon što je ovaj par napustio pozornicu.

Martina se na kraju obratila još Bilmanu:

''Svatko kaže svoje, i onda oet dođe red na tebe i ti opet ne kažeš ništa'', poručila mu je.

''Ti fakat nisi shvatila što si trebala naučiti? Nisam rekao da ste trebali naučiti iz mog komentara, nego iz toga što sam vas nesebično pustio da budete prvi'', objasnio je Bilman, a Martina mu je jasno rekla da to nitko nije tako shvatio.

Cijeli ovaj zbunjujući trenutak pogledajte u našem videu. 

  1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput i Davor Bilman Maja Šuput +22 Maja Šuput Celebrity Šuput se pretvorila u buket cvijeća: Kad smo mislili da nas više ne može iznenaditi, ona nam spremi ovo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene