ima 78 godina!

Kao 20-godišnja djevojka odbila je biti manekenka, a u osmom desetljeću neumornog je duha: "Ja sam sebe cijenila"

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ruža Žujo - 3 Ruža Žujo - 2 Ruža Žujo - 1 Ruža Žujo Ruža Žujo Ruža Žujo +0 Ruža Žujo Galerija

Ruža Žujo u Supertalent se prijavila kako bi se predstavila pjevanjem, a za svoj je nastup odabrala pjesmu "Miljacka" Halida Bešlića.

Umirovljenica Ruža Žujo odlučila je stupiti na pozornicu showa Supertalent, a kako je oduvijek oduvijek bila nemirnog duha i imala jaku želju iskusiti nove stvari te upoznati nove ljude to joj nije bio nikakav problem.

Pogledaj i ovo Hayford Okine kralj balansa iz Gane U Hrvatsku je došao zbog Luke Modrića i Supertalenta, pa je pronašao i ljubav, a sada se pohvalio uzbudljivim novostima!

Ruža ima 78 godina, u sretnom je braku posljednjih 50, a uz podršku svojih bližnjih svima je odlučila predstaviti svoj talent pjevanja.

''Ja znam pjevati, ja sve dignem na stol, ja imam to u sebi. Meni sve te riječi melodije dolaze, ja ne znam odakle ni zašto. Inače sam rođena 1944., a još kad sam imala 19, 20 godina nagovarali su me da idem u manekenke, ali ne, ja sam sebe cijenila. Sve što sam htjela ostvarila sam i zadovoljna sam", rekla je Ruža prije natupa za koji je odabrala hit Halida Bešlića "Miljacka".

‘’Od pjevačkog iskustva imam ono što mi je priroda dala, ali nisam ja nastupala’’, dodala je Ruža kojoj je u pjevanjau pomogla i publika glasnom podrškom.

"Nije bilo toliko strašno da bi se dobio X , ali zato tu postoji emisija da budemo malo različitih stavova. Vi imate jedan lijepi glasić, draga ste ženica, intonativno to nije bilo tako loše, ali to nije bilo supertalent, ali drago mi je da ste došli", poručila joj je Martina.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Mauro Jakić u Supertalentu - 6 Martina Tomčić Martina Tomčić Mauro Jakić u Supertalentu - 4 +7 Mauro Jakić u Supertalentu - 2 Celebrity Zbog izvedbe ovog dječaka svakako pripremite maramice, rasplakao je Martinu Tomčić, a zasuzio je i Fabijan: ''Bilo me strah da ću dobiti X''

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Buga Šimić - 1 Marija Buga Šimić - 3 Marija Buga Šimić - 2 Buga Marija Šimić +14 Buga Marija Šimić - 10 Celebrity Lijepa kći domaćeg glumačkog para zasjenila sve u haljini kao iz Hollywooda, u prvi plan izbacila i dekolte!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene