Lijepa subota

Centar prepun slavnih 'faca' - Sunce učinilo svoje - svi su izašli van!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sunčana subota malo koga je ostavila u svojim domovima. Tko god je mogao, izašao je van kako bi uživao u osunčanoj ranojesenjoj suboti.

Anica Kovač zamijenila je modna događanja na kojima se posljednja dva tjedna pojavljivala šetnjom osunčanom zagrebačkom špicom. S povelikom vrećicom i mobitelom u jednoj ruci, ruku pod ruku prošetala je s prijateljem centrom Zagreba. I nije bila jedina.

Zvijezda glazbeno-dramskog spektakla 'Stella', koji se nedjeljom emitira na Novoj TV, glumica Vanda Winter, uživala je u opuštenom jutru ležerno odjevena - u traperice, košulju i crvene starke.

No, nimalo ležerno, već potpuno 'šik', bila je odjevena voditeljica Ecija Ivušić, čiju lepršavu narančastu suknjicu malo tko nije primijetio na špici.

Iva i Boško Balaban također su bili jedni od onih koji su odlučili današnji dan iskoristiti od ranog jutra pa su s djecom upijali sunčeve zrake i uživali u obiteljskom druženju.

No, nisu samo dame prevladavale na špici. Bio je tamo i bivši vaterpolist Perica Bukić koji je s prijateljima uživao u ispijanju kave.

Kako je izgledao jutrošnji dan na špici, pogledajte u priloženoj galeriji fotografija.

Pogledaj i ovo showbuzz Stylish Vikend Evo što biraju i nose poznati špiceri

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene