Stylish Vikend

Crveni detalji na domaćim ljepoticama - tko bi im odolio?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Stylish Vikend i ovaj nam je tjedan na jedno mjesto okupio mnoge poznate dame koje se iz prvih redova pratile modne revije na Fashion Weeku Zagreb. Pogledajte ih sve!

Protekla četiri dana prošla su u znaku domaće mode na Fashion Weeku Zagreb. I dok su dizajneri pokazali nove kolekcije, neke su i šokirale (poput one Tonija Ricova), tako su se i poznate dame iz glazbenog, manekenskog, modnog svijeta pokazale u prvim redovima.

Pogledaj i ovo Modni dizajeneri Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Vračaju se vesele boje Proljeće nam stiže! Kod tandema ELFS potražili smo savjete oko neiscrpne klasike

>> Fashion Week: U prvim redovima se tražilo mjesto više

Severina, Anica Kovač, Vanja Mamić, Nikolina Ristović, Indira Vladić, Maja Šuput, Iva Majoli, Iva Jerković, Malina Grahek, Žanamari Lalić, Leonarda Boban.... pogledajte u našoj bogatoj galeriji presjek domaćih ljepotica koje su se pokazale u najboljem svijetlu.

Uz obaveznu crnu, domaće ljepotice poigrale su se i bojama. Crvena im je ipak najdraža, pa su birale detalje poput cipela, torbica, visokih čizmi, torba... dok je nekima bio dovoljan samo crveni ruž. Možda vas neka poznata Hrvatica i inspirira jer ipak je ove nedjelje STYLISH vikend. ;)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene