Nekad i sad

Gutač vatre, svećenik i zvijezda sapunica? To su slavna lica prije slave!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Stil, dobar izgled, osobnost, sve to ne dolazi samo od sebe. Tako je i sa hollywoodskim zvijezdama koje su vodile poprilično drukčije živote prije nego su ostvarile san o slavi.

Svi od nečeg moraju početi, tako je bilo i sa sada slavnom Rihannom.

Pogledaj i ovo Tom Cruise - 6 Hrabrost ili ludost? Možete li pogoditi koji se glumac usudio ovakvo nešto napraviti? Ima 61 godinu, ali od ovakvih vratolomija ne odustaje!

Svjetski poznate zvijezde na luksuznim jahtama uplovile u naše more

Kada se 2006. pokušala probiti na svjetsku scenu, pojavila se u epizodi televizijske sapunice 'Sva moja djeca' i otpjevala pjesmu 'SOS', jedan od prvih hitova. Priznati ćete kako je Rihannu danas teško zamisliti u ulozi zvijezde sapunica...


Samo zato što ga znamo kao Bonda, James Bonda, ne znači da je Pierce Brosnan samo tako došao do svoje današnje slave. Prije nego je osvojio Hollywood, Brosnan je naučio kako gutati vatru. Radeći u cirkusu godinama je oduševljavao publiku svojim vatrenim umjećem.


Jennifer Lopez, koja je tek napunila 45, i dalje sjajno izgleda i ne posustaje u nizanju hitova i poslovnih uspjeha. Sigurno znate da je počela kao 'Fly Girl' u komičnom showu 'In Living Color'. Tada je još bila samo 'Jenny iz kvarta', no jeste li je primijetili u video spotu Janet Jackson 'That's The Way Love Goes'?

Uvrnuti zahtjevi zvijezda

Da je Tom Cruise ostao pri svom prvom odabiru zanimanja, upoznavanje s Nicole Kidman bilo bi nemoguća misija. Malo je nedostajalo da Cruisa oslovljavamo s 'otac' Tom. Svećeništvo mu se na prvu učinilo kao pravi izbor za njega, bio je toliko oduševljen da se gotovo zaredio. Ipak, nakon godine razmišljanja, shvatio je kako to zvanje ipak nije za njega.

Mnoge su glumice pomislile kako samo tako mogu postati pjevačice. Scarlett Johansson i Lindsay Lohan živi su primjeri da to nije baš samo tako jednostavno. One su kao i mnoge druge neslavno propale u svojoj namjeri. Ali jedna je glumica ipak pokazala nevjerojatan pjevački talent i odličan glas – Kate Winslet. Pjevački debi imala je 1994. izvođenjem 'La Boheme' a prvi singl, 'What if', objavila je 2001.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene