Vjeruje u sebe

Naš miljenik žena o velikim ambicijama: "Sve ide k tome da postanem najveća zvijezda na svijetu"

Stjepan Hauser i Bendetta Caretta (Foto: Instagram) Stjepan Hauser i Bendetta Caretta (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser i Bendetta Caretta (Foto: Instagram) Stjepan Hauser i Bendetta Caretta (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) +0 Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Galerija

Stjepan Hauser uskoro kreće na samostalnu karijeru, bez Luke Šulića s kojim je činio duo 2Cellos.

"Hausera" - tako je naš najuspješniji violončelist Stjepan Hauser odlučio nazvati novo životno razdoblje koje je pred njim, razdoblje u kojem je odlučio nastupati sam nakon osam godina postojanja 2CELLOS-a, dua koji je činio s Lukom Šulićem.

Pogledaj i ovo Nuša Hauser - 3 Muzikalna obitelj Znate li da Stjepan Hauser ima i sestru? Ne voli se medijski eksponirati, ali u jednom je području vrlo cijenjena

33-godišnji Stjepan na prvu samostalnu karijeru kreće već sljedeće godine.

Prvi koncert održat će u travnju u Parizu, a čini se kako je interes poprilično velik jer se karte prodaju u rekordnom roku, na što je posebno ponosan.

"Oduvijek je u meni tinjala ideja da se ostvarim kao solo artist i da pokažem svoju drugu stranu glazbene priče. Odlučili smo uzeti predah od nastupa s 2CELLOS na neko vrijeme kako bi se Luka mogao posvetiti obitelji. Tako se pružila prilika da se moja ideja napokon ostvari, a stvari su se počele same otvarati", izjavio je za Story.

Osim u poslovnom, Stjepanu ide i u privatnom životu. Nedavno ga se povezivalo s talijanskom pjevačicom Benedetti Carreti, no tvrdi kako ih povezuje samo predivna suradnja. Priznao je i da ljubi, ali i da je ujedno slobodan kao ptičica, prenosi Story.

Opisao je i kakva je njegova idealna djevojka.

"Jednostavno je. Mora biti ženstvena, nježna, krhka, sramežljiva i mora lijepo mirisati. Biti plaha poput vile, neiskvarena i pozitivna poput anđela, jednostavna i skromna. Nema ih više puno takvih, moram priznati", izjavio je Stjepan.

Kaže i da nema neostvarenih želja u životu, ali ima itekako velike ambicije.

"Ne jer stopostotno vjerujem u sebe i ostvarujem sve svoje želje iz dana u dan. Sve ide k tome da postanem najveća zvijezda na svijetu", zaključio je.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Lauren Silverman (Foto: Profimedia) Lauren Silverman (Foto: Profimedia) Lauren Silverman (Foto: Profimedia) Lauren Silverman (Foto: Profimedia) +2 Susan Boyle i Simon Cowell (Foto: Profimedia) Celebrity Varala je muža sve dok se nije pročulo da je s drugim trudna, a sada šokira pokazujući gaćice na cesti

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene